Events

Home » Events

EVENTS, Live, hybride of online, we Gotcha covered!

1

Corporate events
Zakelijke evenementen voor kleine en grote groepen. Dit kunnen feestelijke aangelegenheden zijn, klantendagen, of informatie dagen. Gotcha AV solutions zorgt ervoor dat uw zakelijke event de juiste aandacht krijgt. U kunt rekenen op correcte technische ondersteuning op audiovisueel gebied. Van microfoon tot presentatiescherm. En zoekt u een feestelijke afsluiting helpen we met DJ's en live artiesten.
>> lees verder

2

Presentaties en vergaderingen
Een goede presentatie verdient de juiste audiovisuele ondersteuning. Goed geluid en beeld zijn essentieel. Hoe meer gasten u mag toespreken, des te belangrijker de techniek wordt. Gotcha AV solutions ondersteunt u met goed geluid en beeld voor iedere presentatie of vergadering. En wenst u meer interactie denk dan eens na over een catchbox of een quiz element.

>> lees verder

3

Live productions: theater en poppodium
There's no business like showbusiness. De magie van het toneel. Of er nu een live band staat, een musical wordt uitgevoerd of een DJ staat te draaien, alle ogen zijn gericht op het podium. Met de techniek van Gotcha AV solutions maken we de beleving groter. Met geluid, licht, speciale effecten en videoschermen zorgen we voor show en entertainment. Tot het moment dat het licht uit gaat en er nog 1 persoon in de spotlight staat.
>> lees verder

4

Beurzen en congressen
Presenteren is verkopen. Onze audiovisuele techniek is uitermate geschikt om uw verhaal te ondersteunen. Met beeld, licht en geluid kunnen we uw verhaal meer kracht geven. Uw bedrijfslogo op een groot LED scherm, uw producten goed uitgelicht. Zo creëert u meer impact en zichtbaarheid en wordt uw verhaal goed versterkt.

>> lees verder

5

Feesten, bands, DJ's  en artiesten
Meer dan alleen techniek. Vanwege onze historie hebben we goed contact met DJ's, live bands en artiesten. Aan de hand van uw evenement kunnen we helpen met het maken van de juiste keuze. Vervolgens regelen wij de benodigde techniek en zijn er geen onaangename verrassingen. Een service die wij graag verlenen.
>> lees verder

6

Webinars en livestreams
Online evenementen zijn niet meer weg te denken. Gotcha AV solutions heeft camera's, audio- licht-  en schakeltechniek voor een ongestoorde livestream. Creëer interactie met uw kijkers dmv polls of een quiz tool. Schakel externe sprekers in de uitzending of neem plaats achter onze debattafel. Breng de hele wereld samen in 1 livestream.
>> lees verder

7

Afscheidsdiensten
De laatste eer bewijzen aan een dierbare. Steeds vaker doen we dat op een speciale plek. Een plek die iets betekent. Een mooie tuin, aan het strand, op de manege of een andere plaats waar de overledene graag was. Een afscheidsdienst kan overal gegeven worden. Met de audiovisuele techniek van Gotcha AV solutions heeft u beeld en geluid. Indien gewenst zetten we ook nog een livestream op, midden in het bos. Alles voor een mooie laatste groet.
>> lees verder

8

DJ shows
Al jaren heeft Gotcha de mooiste DJ shows van Nederland. Exclusieve DJ meubels met de nieuwste Pioneer apparatuur. Verlichte LED dansvloeren, grote LED schermen, lichtshows met discobollen en confetti. Alles voor een onvergetelijk feest.  Daarbij heeft u de keuze of u gebruikt maakt van ons DJ team, of dat u zelf een DJ regelt.  
>> lees verder

9

Van podium tot verlichte dansvloer
Bij Gotcha AV solutions kunt u ook kleine projecten onderbrengen. Zo huurt u een podium of een verlichte dansvloer. Voor iedere event hebben we licht, geluid en beeldtechniek in ons verhuur assortiment. 
>> lees verder
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu