theater en musical

Home » Diensten » theater en musical

Bij iedere scène de juiste sfeer.

De focus op het podium. Een spel van acteerwerk en techniek. Gotcha stemt de techniek compleet af op het budget en de wensen van de regisseur. Muziek, zang en spraak worden zorgvuldig met de juiste techniek versterkt. Sfeer en emotie worden gemaakt met de juiste verlichting. Een spel van kleur en standjes maken een podium boeiend om naar te kijken.

Communicatie:

Om tot het juiste concept te komen wordt er veel gecommuniceerd. Wij verdiepen ons eerst in het script, gaan gesprekken aan met regisseurs en gebruiken de juiste techniek om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Creativiteit:

Indien gewenst zullen wij ideeën aandragen en uitleg geven over de mogelijkheden van de techniek. Alles wordt in het werk gesteld om cast en musici een prettig gevoel te geven en het publiek te laten genieten van de uitvoering.

Geluid:

Aandacht voor het podium en de cast. Onverstoord geluid is een pre. Gotcha werkt bij theater- en musicalproducties altijd een geluidsplan uit. Hoofdrollen, bijrollen, koren en orkest. Ieder aspect wordt onder de loep genomen om tot een perfect eindresultaat te komen. Indien gewenst kan er ook een digitale recorder, met meerdere sporen, meelopen voor een digitale overall opname.

Licht:

Beginnen we bij nul of is er een aanvulling gewenst. Veel theaters beschikken over basis verlichting en tracks. Maar vaak is er een extra wens met bewegend licht of moet er een extra front of speciaaltje gehangen worden. In sommige gevallen is er niks en moet er een compleet theater gebouwd worden. Wij kunnen u exact informeren over de juiste benodigdheden. Indien gewenst leveren wij er een ervaren licht operator bij.


Muziek, dans en toneel. Bij een musical wordt je meegenomen in een muzikaal verhaal. Producers, cast en crew hebben soms maanden of langer geoefend voor de voorstelling. Iedere scene telt en de sfeer van die scene is een samenspel van acteurs en licht. Gotcha maakt in overleg met de regisseur een lichtplan. Iedere scene heeft een karakter welke wordt benadrukt met de juiste spots en kleuren.

Beeld:

Naast het lichtplan, kan er gewerkt worden met statische beelden of video bestanden in scenes. Gotcha maakt in overleg met de regisseur een beeldplan. Iedere scene heeft een karakter welke wordt benadrukt met beelden, spots en kleuren. Uiteraard kan dit ook allemaal worden geregistreerd en vastgelegd worden en indien gewenst via een livestream. 

>> Lees alles over livestreams


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu