beurs en standbouw

Home » Diensten » beurs en standbouw

Samen werken aan exposure.

Van ontwerp tot productie. Gotcha is een ervaren partner die u kan adviseren. Op een beurs moet je opvallen tussen alle concurrerende aanbieders. De vraag is: Hoe wilt u dit realiseren en met welk budget? Gotcha zorgt voor een ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl en doelstelling.

Van creëren tot realiseren.

Het realiseren van een beursstand is vaak tijdrovend. Wij ontnemen u een groot deel van dit werk. Constructie, licht, geluid en beeld komt geheel uit eigen productiehuis. Indien er nog andere toeleveranciers zijn zoals drukkerijen of interieur bedrijven zullen wij het complete traject mee begeleiden. Wij streven er naar om 1 week voor de beurs een proefopstelling te maken, zodat u zeker bent van een juiste oplevering en maximale exposure.

Geluid:

Compact transparant geluid is vaak belangrijk. Uitleg bij een product d.m.v. headsets en een compact speakersysteem. Achtergrond muziek in het gewenste genre of een bombastische presentatie in 'thrilling' dolby digital. Wij zorgen voor het juiste geluid, met daarbij de benodigde zorg.

Licht:

De expositie van producten verdient de juiste aandacht. Uw stand en producten moeten op de juist manier in beeld gebracht worden. Huisstijlkleuren vormen de basis. Highlite uw producten met de juiste spots en breng verlichting aan die de aandacht trekt. Alle benodigde verlichting kunnen wij leveren en indien gewenst wordt er een virtueel ontwerp gemaakt.

Beeld:

Exposeer uw product in beeld. Product en dienst helder in beeld. Op LCD display, LED screens of grootbeeld projectie. Logo's, bedrijfsfilms, alle soorten digitale media kunnen toegepast worden. Indien gewenst interactief met een 106 cm touchscreen.

Truss:

Truss kent vele toepassingen voor dit facet. Van een simpele bevestiging voor een plasmascherm tot een complete beursstand. Bijna alles is mogelijk en koppelbaar. Speakers, plasmaschermen, verlichting en tafels laten zich makkelijk monteren. Banners, spandoeken en andere decoratie zijn makkelijk aan te brengen. Op deze manier kan een compleet eigen 'look' worden gecreëerd in de gewenste huisstijl.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu