Uitvaart

Home » Uitvaart

Livestream uitvaart

Bij een afscheid is het fijn als de techniek goed geregeld is. Gotcha levert een uiterst betrouwbare streaming dienst. We werken met betrouwbare apparatuur en gekwalificeerde technici. Zo waarborgen wij een kwalitatief hoogwaardige AV en streaming dienst.

Livestream voor een uitvaart is meer noodzakelijk geworden. Met name in de Corona periode was afscheid nemen in grote groepen niet mogelijk. Met een video livestream van de Streamboys kan iedereen bij het afscheid aanwezig zijn. Een waardig afscheid. Ook als je aan de andere kant van wereld woont.

Iedere locatie

Onze livestream dienst beperkt zich niet tot bepaalde locaties. Met onze speciale 4G modules kunnen we bijna overal een stream opzetten.

Camera's

Kies zelf hoeveel camera's u wilt inzetten. Meerdere camera standpunten zorgen voor een meer aantrekkelijk beeld.

Foto's en videos

Tijdens een dienst worden er vaak foto's en video's getoond. Wij kunnen in overleg een HDMI kabel klaarleggen zodat de uitvaart verzorging deze laptop kan aansluiten op de livestream. Wij zorgen ervoor dat het signaal wordt gesplitst zodat de foto's ook te zien zijn op de schermen in de zaal. Dit gaat uiteraard in overleg met de uitvaartverzorging.

Wat kost een livestream?

Gotcha werkt met modules. We adviseren dan ook altijd om te bellen voor een passende offerte. Voor een prijsindicatie hebben wij alvast een overzicht gemaakt.

livestream oplossingen voor uw event


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu