bedrijfsfeest

Home » Diensten » bedrijfsfeest

Maak uw bedrijfsfeest onvergetelijk

Een goed bedrijfsfeest, daar praten de mensen over na! Een origineel personeelsfeest. Het vieren van een jubileum. Of de opening van uw bedrijfspand. Onze DJ's en muzikanten spelen feilloos in op iedere gelegenheid. Tijdens de borrel easy lounge. Het feest krijgt een meer swingend karakter. Van easy lounge tijdens de borrel tot een meer swingend karakter tijdens het feest. Voor de techniek regelen wij een goede licht operator en een VJ. Hij mixt video beelden live op een groot video LED scherm. Feesten in uw eigen huisstijl.

Sfeervol bedrijfsfeest

Bij binnenkomst hoort u op de achtergrond gepaste muziek met prettig geluid. De zaal, hal of feestruimtes zijn sfeervol verlicht. We zorgen voor subtiele licht accenten in de kleuren van uw huisstijl. Licht uit, spot aan! Tijdens de toespraken, presentaties en bedrijfsfilms wordt het licht gedimd en staat de spreker in de spotlight. U luistert ongestoord en aandachtig naar kraakhelder geluid. Na het officiële gedeelte komt de SWITCH. Het licht op het podium verandert. Het entertainment wordt opgevoerd. Zo creëren we een adembenemend podium. De show is begonnen tijd voor een mooi feest.

Meer dan alleen muziek

Allround of themafeest? Wij zorgen altijd voor het juiste entertainment. Ibiza stijl, allround feestband of DISCO party met verlichte dansvloer. Wat de keuze wordt, wij hebben het. Alles wordt afgestemd op uw wensen.

Het feest is in goede handen!

Wilt u meer informatie over hulp bij het organiseren bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben georganiseerd.

 

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu