Live internet streaming

Home » Diensten » Live internet streaming

Online event

Wij verzorgen uw livestream op internet.

Dus u wilt gaan streamen. Een ONLINE presentatie, vergadering, PUBquiz, webinar of ander event. Gotcha zorgt ervoor dat uw boodschap aankomt met live internet streaming.

Facebook LIVE of Vimeo

Facebook, Youtube, Twitch en Vimeo zijn de populaire kanalen waar live beelden op uitzonden kunnen worden. Maar hoe gaat een internet LIVESTREAM in zijn werk? Hier leest u alles over de livestream techniek.

Betaalbaar livestreamen

Gotcha heeft alle techniek in huis. Of het nu gaat om een evenement, symposium, uitvaart, lezing of andere gelegenheid wij zorgen ervoor dat beeld en geluid aankomt bij uw doelgroep. Afhankelijk van wat u in beeld wil brengen kijken we of dit met 1 camera kan of meerdere camera's. Naast het beeld zorgen wij ervoor dat ook de audio goed verstaanbaar is. Dat kan met tafelmicrofoons of draadloze headsets. We zorgen ervoor dat de hele livestream goed verstaanbaar is. Zo bent u verzekert van een hoogwaardige en betaalbare LIVEstream.

Ga zelf aan de slag (DIY) of laat het verzorgen door Gotcha AV en Streaming service

Wij hebben DIY oplossingen. U kunt bij ons losse camera's, licht en geluid huren. Sluit dit aan op uw computer en u kunt gaan streamen. Heeft u meerdere sprekers of zoekt een een hybride oplossing dan kunt u de livestream in zijn geheel laten verzorgen door Gotcha.

Prijs

Ontdek onze aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden van videostreaming.

LIVE video feed:

Gotcha maakt gebruik van het Vimeo platform. Wij informeren u graag over wat Vimeo voor u kan betekenen. Lees verder voor de mogelijkheden.

livestream diensten

Lees meer over specifieke livestream diensten

Uitvaart. Voor uitvaarten heeft Gotcha speciale live internet streaming oplossingen. Lees meer over het streamen van een uitvaart.

 

Digitale beursvloer. De next-step is een online event waarbij u bezoekers wilt verrassen. Er wordt een digitale beursvloer ingericht met het platform Let's get Digital. Lees alles over de mogelijkheden.

 

Duowebinar. De kracht van samen presenteren! Met een duowebinar kunt u samen in een ZOOM of van het fysiek samen in 1 ruimte zijn zonder technische belemmeringen. Hoe dit in zijn werk gaat leest u hier.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu