Online events

Home » Online events

Online events worden steeds populairder. Van webinar tot digitale beursvloer. Alvorens een event te organiseren is het belangrijk om te bedenken wat het doel is. Vaak wordt er een boodschap uitgezonden, maar met online events zijn er meer mogelijkheden. Interactie met bijvoorbeeld CHAT, ZOOM sessies en QUIZ elementen maken een event aantrekkelijk. Maar daar hoeft het niet te stoppen.

De digitale beursvloer

Een hele nieuwe manier van ontmoeten! In plaats van het reizen naar een beursgebouw ontvangen al uw deelnemers een digitaal toegangsticket. Bij het inloggen worden de bezoekers ontvangen in een interactieve lobby waar ze uitleg krijgen over het programma. Waarna de gasten zelf kiezen waar ze aan deelnemen. De activiteiten staan overzichtelijk in een timetable.

Op dit platform staat ontmoeten centraal. Zo kunt u chatten met andere deelnemers en met de speed-carrousel worden er random mensen aan elkaar voorgesteld. Netwerken 2.0!

Organiseer en leer

Organiseer een event en leer waar de interesses van uw deelnemers liggen. Met een platform als LET's get DIGITAL heeft u als organisator inzicht in deze data. Hoe lang is iemand online geweest, welke virtuele rooms heeft hij bezocht en welke vragen heeft hij gesteld in de chat.

Organiseer het samen

Het platform van Let's get Digital is uitermate geschikt om samen iets te organiseren. Organiseer bijvoorbeeld een lifestyle event waaraan meerdere bedrijven deelnemen. Ieder bedrijf krijgt een virtuele ruimte toegewezen. Bezoekers kunnen vervolgens een keuze maken waar ze aan deel willen nemen. Hoe groter het aanbod hoe langer uw bezoekers zullen blijven.

Ben creatief

Een wetenschappelijk congres zal voornamelijk bestaan uit lezingen en webinars. Bij andere online events moet er ook een funfactor toegevoegd worden. Maak dan een virtuele ruimte met een QUIZ. Er kan zelf een MEET en MUSIC ruimte worden ingericht. Verras uw deelnemers alsof ze op een echte beursvloer te gast zijn.

Wij regelen uw event van A-Z

Samen met gespecialiseerde bedrijven maken wij uw event geslaagd. We got you covered! Gotcha AV zorgt voor alle techniek. Geluid, camera's, verlichting en videoverbindingen. Lemon Goose zorgt voor alle media en het inrichten van het platform. Zo wordt uw evenement een succes zonder dat u er zelf verstand van hoeft te hebben.


Hoe werkt een livestream?
Hou het klein met een DUO-webinar
Het regelen voor een stream voor een uitvaart

Zelf een klein online event organiseren bekijk hier de mogelijkheden.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu