DUO-webinar

Home » DUO-webinar

Duo webinar

Online presenteren. Met een goede DUO presentatie is een webinar aantrekkelijk en interessant voor een groot online publiek. De sprekers zitten veilig tegenover elkaar in 1 ruimte. Hierdoor is er direct interactie.

Gotcha AV solutions brengt sprekers live samen in 1 (ZOOM)scherm. Als u samen in 1 ruimte zit met ieder een eigen laptop zijn er constant audio interrupties. Hierdoor zijn gesprekken niet vloeiend en natuurlijk. Tevens is er vertraging in beeld en geluid. Het geven van een duo presentatie is een onmogelijke opgave! Met onze DUO WEBINAR oplossing kunnen de sprekers op een natuurlijke manier samen online presenteren. 2 sprekers, 2 camera’s, 2 revers microfoons, 2 schermen, PowerPoint slides en schakeltechniek. Allemaal centraal geregeld in 1 scherm. Via ZOOM, MS teams of een livestream. Met deze techniek bundelt u de kracht van een DUO presentatie.

"Heerlijk, gewoon tegenover elkaar en toch samen in 1 beeld!

Arnica Jacobs

Gotcha verzorgt de techniek voor een duo-webinar. Met deze techniek zitten er 2 spreker tegenover elkaar en delen samen 1 webinar scherm. Het voordeel is dat alles realtime is. Een gesprek tussen de 2 sprekers verloopt natuurlijk zonder audio of beeld haperingen. Hoe doen we dat?

2 schermen met ieder een camera van hoge kwaliteit

Iedere spreker zit achter een eigen scherm met daarboven een hoogwaardige camera. Beide schermen zijn identiek en laten het 'live' beeld zien.

Ieder een eigen microfoon

Om ervoor te zorgen dat de sprekers goed verstaanbaar zijn krijgt iedere spreker een eigen microfoon. Deze is draadloos en dat geeft de spreker vrijheid. Ruimte om te gaan lopen of te gaan staan. De spraak blijft altijd goed verstaanbaar.

Schakelen tussen beide sprekers

Het schakelen en samenvoegen van de sprekers gebeurt met een AV mixer. Zo kan er geschakeld worden tussen de camera van spreker 1 en de camera van spreker 2. Ook kunnen we beide sprekers in beeld brengen.

Powerpoint, keynote of andere presentatie

Naast de sprekers kunnen we ook het beeld van een laptop in beeld brengen. Zo kan er geschakeld worden tussen spreker 1, spreker 2 en een laptop met een presentatie. Zo kunnen we beelden afwisselen, combineren of zelfs een Picture in Picture maken. Ofwel een inzet van de spreker in het beeld van de powerpoint. Dit doen we met voorgeprogrammeerde knoppen.

Zelf doen of laten verzorgen

Gotcha AV verhuurt deze techniek. Bent u zelf technisch goed onderlegt dan kunt u gebruik maken van ons huur aanbod. Is techniek niet uw sterkste kant, of wilt u gewoon 100% focus op uw presentatie dan kunt u Gotcha inschakelen voor het verzorgen van uw webinar.

Prijzen en mogelijkheden

Een overzicht van de mogelijkheden en prijzen vindt u hier.

Verschil tussen webinar en livestream.

Een webinar is vaak een gesloten omgeving op Zoom of MS teams GOTO meeting. Hier kunnen mensen vragen stellen welke dan beantwoord kunnen worden. Eigenlijk een soort online leslokaal.

Een livestream is vaak een verlengstuk van een event. Er is meestal geen interactie met de kijkers. Dit kunt u het beste vergelijken met een TV kanaal. Heeft u vragen over livestreams neem dan gerust contact op. Of lees dan verder op onze

live stream pagina


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu