Livestream

Home » Livestream

Livestream voor ONLINE en HYBRIDE events.


Gotcha AV+ Group, livestream voor online evenementen. Of het nu gaat om een ONLINE presentatie, vergadering, PUBquiz, webinar of ander event, Gotcha zorgt ervoor dat uw boodschap aankomt.

Facebook LIVE of Vimeo

Facebook, Youtube, Twitch en Vimeo zijn de populaire kanalen waar live beelden op uitzonden kunnen worden. Van camera naar livestream. Op 1 platform of multicast gestreamd naar alle populaire kanalen.
Gotcha heeft alle techniek in huis. Of het nu gaat om een evenement, symposium, uitvaart, lezing of andere gelegenheid, wij zorgen ervoor dat beeld en geluid aankomt bij uw doelgroep. Afhankelijk van wat u in beeld wil brengen kijken we of dit met 1 camera kan of meerdere camera's.

Audio

Naast het beeld zorgen wij ervoor dat ook de audio goed verstaanbaar is. Dat kan met tafelmicrofoons of draadloze headsets. We zorgen ervoor dat de hele livestream goed verstaanbaar is. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige en betaalbare LIVEstream. Ga zelf aan de slag (DIY) of laat het verzorgen door Gotcha AV en Streaming service.
Wij hebben DIY oplossingen. U kunt bij ons losse camera's, licht en geluid huren. Sluit deze aan op uw computer en u kunt gaan streamen. Heeft u meerdere sprekers en wordt het te complex om zelf te doen. Dan kunt u de livestream in zijn geheel laten verzorgen door Gotcha AV&streaming service.

Livestream techniek

Een betrouwbare livestream opzetten is simpel en snel gedaan met de LiveU solo. Met 1 druk op de knop ben je live op het video platform van je keuze. Facebook, LinkedIn, Twitch, Microsoft Teams, Vimeo. Met deze videoserver maakt u snel en betrouwbaar verbinding met 1 van de vele platformen.

Videoplatform

De LiveU solo maakt via de cloud een koppeling met alle gewenste video platformen. Gotcha maakt gebruik van VIMEO. Dit platform is betrouwbaar en er kan een ongelimiteerd aantal mensen kijken zonder reclame.

Stream overal

De LiveU is voorzien van een batterij en 4G modems. Op deze manier kan er vanuit iedere locatie een livestream worden opgezet.

Betrouwbaar streamen

Betrouwbaar door combineren van meerdere streams. Ethernet, WIFI en 2 USB aansluiting voor 4G modems. Deze streams worden gecombineerd tot 1 betrouwbare stream (bonding). Even geen WIFI, geen probleem, de stream is gewaarborgd.

Livestream pakketen huren

Gotcha heeft een speciale aanbieding voor het huren van complete videostreams oplossingen. Met deze videostreams service kunt u zonder dure aanschaf of kennis snel een professionele stream opzetten.

>> lees meer over online evenement organiseren
>> lees meer over het streamen van een uitvaart


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu