LED dansvloer / discovloer

Een echte mooie discovloer huur je bij Gotcha AV solutions. Deze LED dansvloer is een echte eyecatcher op ieder feest. Hij is er in verschillende afmetingen. Een paneel is 1m2. We kunnen 56 m2 leveren.

LED

De vloer is voorzien van LEDstrips. Dit zorgt ervoor dat de tegels mooi egaal verlicht worden. Hierdoor krijgt de vloer een chique uitstaling. Door de RGB strips kunnen we alle kleuren mengen. Wij leveren de vloer inclusief controler. Zo kunt u makkelijk kleuren programma's wisselen. Boekt u een DJ show met dansvloer dat wordt alles voor u geregeld.

Ook een verlichte dansvloer op uw feest. Neem dan contact op.

Exclusieve DJ shows

De mooiste DJ shows voor onvergetelijke feesten. En heeft u zelf geen DJ, dan zorgen wij voor de beste DJ uit ons DJ-team. Met 30 jaar ervaring staan we garant voor een top feest.

DJ shows voor de mooiste feesten!

Voor trouwfeesten en bruiloften hebben we speciale DJ shows. >> Lees meer over trouwfeesten.

DJ show bedrijfsfeest

Gotcha heeft exclusieve DJ shows welke we kunnen uitbreiden met een verlichte LED dansvloer, lasershow, een groot LED scherm met mooie graphics en speciale effecten voor een festival uitstraling.

Trouwfeest

Onze shows zijn festival waardig en geschikt voor trouwfeest. Bezoek ons trouwportaal: www.trouwdj.nl
Reviews en meer inspiratie voor jullie trouwfeest vind je op trouwen.nl.

Hardcore bruiloft

Verschillende stijlen zorgen ervoor dat het nooit hetzelfde is. Een DJ meubel van hout, chesterfield leer of ons exclusieve witte hoogglans meubel. Dat is de kracht van een Gotcha DJ show.

DJ show met LED dansvloer
DJ shows voor evenementen

Alles voor een onvergetelijk feest!

Gotcha AV solutions levert DJ shows van ongekende kwaliteit. De shows zijn helemaal op maat te maken en uit te breiden met speciale effecten en een LED disco dansvloer.

Prijzen DJ shows

Heeft u binnenkort een feest, neem dan gerust contact op. Wij geven u graag advies en zorgen voor een passende offerte. Ook kunt u eens kijken naar onze DJ show prijslijst. Hier staan de meest geboekte shows op.

>> Bekijk de prijzen van onze DJ shows hier.

25 jaar Gotcha!

Opgericht in 1993 vanwege de passie voor muziek, licht en geluid. Van Gotcha drive in show naar Gotcha AV+ Group.  We houden ons bezig met de verkoop en verhuur van licht geluid en beeldtechniek. Daarbij hebben wij een DJ's en muzikanten voor ieder feest of evenement. De combinatie Audiovisueel en Entertainment maken Gotcha een veelzijdige leverancier. Ons jubileum jaar hebben we 19 Oktober gevierd met een feest, een minifestival voor alle geïnteresseerden, vrienden, familie en zakenrelaties.

 

Jubileum magazine.

Speciaal voor het jubileum hebben wij een boek uitgebracht. Hierin komen klanten en leveranciers aan het woord. Een boek waar we oprecht trots op zijn.

klik HIER voor het E-magazine

VIDEO

Geluid huren, licht huren, beeld huren, klik hier voor onze AV huur prijslijst:

Licht, geluid, beeld, video en podium huren.

Huurprijslijst Gotcha AV

Onbezorgd gebruik maken van uw AV installatie.

Gotcha audiovisueel installeert al meer dan 15 jaar licht, geluid en beeld installaties. Multifunctionele gebouwen (MFA), vergaderruimtes, horeca, winkelpanden, kantoren, auditoria en theaterzalen. Hierbij is een goed werkende AV installatie een pre! Gotcha AV inventariseert, adviseert en communiceert met de E-installateur. We werken kabelplannen uit en houden toezicht op de uitvoering. Vervolgens dragen wij zorg voor de levering, installatie, programmering en uitleg van uw installatie.

Na de aanschaf van uw installatie wilt u graag ontzorgt worden. Gotcha regelt het onderhoud, uitbreiding, gebruiksfouten en storingen. U kunt gebruik maken van onze KEEP-FIT service. Hiermee koopt u zekerheid en zal uw installatie langer meegaan. Vraag een audiovisuele scan aan. Wij toetsen gratis uw huidige installatie!

Gotcha Multimedia vervaardigt uw bedrijfsfilm.

U heeft een mooi bedrijf, maar veel mensen weten niet precies wat u doet. Een perfecte manier om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf is een bedrijfsfilm.

Wij brengen uw complete bedrijf (of een onderdeel) in beeld. Dit doen we zorgvuldig met de juiste beelden. Muziek, beeldmontages en voice-over worden toegevoegd en bepalen de sfeer. De uiteindelijk film is kort en krachtig en daagt de kijker uit om verder te kijken.

Promoot uw product of dienst met een promovideo van Gotcha

Uw bedrijf of product verdient alle aandacht! Uiteraard wilt u graag laten zien wat uw bedrijf doet of welk mooi nieuw product u heeft. De beste manier om dat te laten zien is een goede promovideo.

 

Wij gaan met u brainstormen over de inhoud, de boodschap die over moet komen en de doelgroep die u wilt bereiken. Daarna schrijven wij een beknopt script, gaan filmen en verzorgen de editing. Maar we gaan nog verder. Op verzoek maken we een lange en een korte uitvoering en maken uw promovideo geschikt voor broadcast of YouTube. Uw promovideo is bij ons in goede handen.

 

 

Gotcha verzorgt uw live registratie

Live registratie van bedrijfsevenement, poppodium, sportevenement of theater. Dit zijn een aantal voorbeelden waarbij wij u kunnen faciliteren. Wij plaatsen diverse camera's welke worden aangesloten op een mobiele TV studio. Een regisseur communiceert met de cameramensen en schakelt live alle camerabeelden.

Deze beelden kunnen direct worden weergegeven op grote beeldschermen en/of live gestreamd worden op het internet. Tevens wordt alles opgenomen op een HD recorder zodat u later beschikt over alle mooie beelden van uw evenement.

Naast de registratie kunnen wij zorgen voor een livestream. Lees meer over livestreams.

Online event

Wij verzorgen uw livestream op internet.

Dus u wilt gaan streamen. Een ONLINE presentatie, vergadering, PUBquiz, webinar of ander event. Gotcha zorgt ervoor dat uw boodschap aankomt met live internet streaming.

Facebook LIVE of Vimeo

Facebook, Youtube, Twitch en Vimeo zijn de populaire kanalen waar live beelden op uitzonden kunnen worden. Maar hoe gaat een internet LIVESTREAM in zijn werk? Hier leest u alles over de livestream techniek.

Betaalbaar livestreamen

Gotcha heeft alle techniek in huis. Of het nu gaat om een evenement, symposium, uitvaart, lezing of andere gelegenheid wij zorgen ervoor dat beeld en geluid aankomt bij uw doelgroep. Afhankelijk van wat u in beeld wil brengen kijken we of dit met 1 camera kan of meerdere camera's. Naast het beeld zorgen wij ervoor dat ook de audio goed verstaanbaar is. Dat kan met tafelmicrofoons of draadloze headsets. We zorgen ervoor dat de hele livestream goed verstaanbaar is. Zo bent u verzekert van een hoogwaardige en betaalbare LIVEstream.

Ga zelf aan de slag (DIY) of laat het verzorgen door Gotcha AV en Streaming service

Wij hebben DIY oplossingen. U kunt bij ons losse camera's, licht en geluid huren. Sluit dit aan op uw computer en u kunt gaan streamen. Heeft u meerdere sprekers of zoekt een een hybride oplossing dan kunt u de livestream in zijn geheel laten verzorgen door Gotcha.

Prijs

Ontdek onze aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden van videostreaming.

LIVE video feed:

Gotcha maakt gebruik van het Vimeo platform. Wij informeren u graag over wat Vimeo voor u kan betekenen. Lees verder voor de mogelijkheden.

livestream diensten

(meer…)

Er is er 1 jarig!

Er zijn vele redenen om een verjaardagsfeest te geven, want een verjaardag is toch wel heel bijzonder. Wordt u 16, 18, 25, 50 of misschien samen 100, wij zorgen voor de juiste muziek.

Onze DJ's en muzikanten spelen feilloos in op de aanwezige gasten. En omdat het jouw verjaardagsfeest is, zorgen wij ervoor dat de muziek wordt afgestemd op de jarige. Bij Gotcha kunt u aangeven wat je muziekvoorkeur is, en ons ervaren team zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt.

Bezig met het plannen van een verjaardagsfeest en heb je nog een DJ nodig? Stuur ons een mail en wij helpen jou graag verder.

De grootste keuze voor je verjaardagsfeest

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Ga naar onze prijslijst

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw trouwfeest. Gotcha zorgt altijd voor een onvergetelijk feest.

Meer weten hoe wij een verjaardagsfeest verzorgen? Neem contact op met Gotcha.  Bekijk HIER de prijslijst van de DJ shows.

Muzikaal met een hoog entertainment gehalte

Maak kennis met onze ervaren en enthousiaste entertainers! De combinatie DJ en live muziek maken het feest bijzonder. Of u kiest voor een dinershow, Beats collection, of een combinatie met te gekke piano's.  Gotcha zorgt voor een fantastisch feest met veel dynamiek, diversiteit en verrassende elementen.

DJ's en muzikanten

Maak kennis met ons team.

DJ's, zangers en zangeressen, percussionisten, pianisten, en danseressen. Dat is Gotcha entertainment!

Van dinershow tot non/stop energie op het podium.

Dinnershow a Night in Paris.

 

Geef een extra dimensie aan uw feest met een themafeest van Gotcha.

Een themafeest, een sfeervol feest! Zo kunt u er voor kiezen alle mensen verkleed te laten komen in 70’s en 80’s style. De Soul & Classic party met verlichte dansvloer sluit dan volledig aan op het door u gekozen thema. Wilt u een hoog feest- en springgehalte op uw feest, dan is de Skiparty wellicht een goede keuze. Sneeuwbuien, confetti-kanon, decor en elkaar snel opvolgende nummers met een hoog feestgehalte, zorgen dan voor een wervelende show vol met verrassende sfeermomenten!

Themafeest

Populaire themafeesten zijn:

Bij een themafeest staat niet alleen de muziek centraal, maar zeker ook de verschillende sferen die gecreëerd kunnen worden met verlichting, decor en  speciale effecten.

personeels- of bedrijfsfeest dan kunt u tevens gebruik maken van een bedrijven top 10. Wij sturen u een lijst met nummers welke aansluit bij het door u gekozen thema, waaruit iedere feestganger afzonderlijk zijn eigen top tien kan samenstellen. Uiteindelijk kunt u hiervan een gezamenlijke top 10 maken welke in “Countdown”-vorm gedraaid zal worden. Hierdoor wordt iedereen al vooraf actief bij het themafeest betrokken.

Maak gebruik van een intakegesprek! Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor zullen we alle wensen omtrent uw themafeest bespreken. Op deze manier kunnen wij u makkelijker adviseren over het gebruik van sfeerelementen en het behalen van een maximaal feestresultaat!

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu