Festival beursstand

Home » Projectz » Festival beursstand
Harry Broers
30 augustus 2023

Opvallen met een unieke festival beursstand. Van der Peijl planten stond dit jaar bij Groen Direct in Boskoop met een stand vormgegeven als een festival podium. DJ booth, licht, LEDschermen en een line-up. Alles was tot in detail doordacht.

Truss

De basis van de stand is de truss constructie. De zwarte truss was de basis voor de achterzijde. In de truss zat bedrukt doekwerk gespannen. Dit was de basis van de stand.

Pixel video screen

Om de stand meer dynamiek te geven hebben we 4 verticale video screens bevestigd. Ook stond er een videoLEDscreen voor de DJ booth. Kleur, teksten en visuals zorgde voor het festival gevoel. Met ons P2.6 pixelscherm kwam alles tot leven. >> Lees meer over video LEDscreens.

Festival beursstand

DJ booth

Bij een festival hoort een DJ booth. Ingericht met Pioneer DJ gear was de booth geschikt voor het beter DJ werk. Aan de voorzijde stond het videoscherm met visuals en branding van het bedrijf.

Verlichting

Het was geen hele lichtshow, maar de LED sunstrips zorgde ervoor dat de festival stand de juiste uitstraling kreeg. Want bij ieder festival zie je ze, de sunstrips / blinders.

JBL geluidsysteem

Voor de afterparty is er een compact LINE ARRAY systeem van JBL ingehangen. Want bij ieder festival hoort goed geluid. En ook daar was aan gedacht.

Samenwerking

Deze stand is een idee van Jean-Pierre van der Peijl en is gerealiseerd door Gotcha AV en Vakwerck.


Impressie:

Gerelateerde projecten

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu