VideoLEDscherm voor beurs huren

Home » Nieuws » VideoLEDscherm voor beurs huren
Harry Broers
31 januari 2019

Een goed videoLEDscherm huren doe bij Gotcha. Een LEDscherm is bij uitstek geschikt voor beurzen en expo. Het grote videoscherm trekt aandacht en heeft een professionele uitstraling. Met de juiste video content staat uw boodschap als een huis. Gotcha kan u helpen met het aanleveren of aanpassen van de content.

Verschillende formaten:

Onze videoLEDschermen huur je in verschillende formaten. De videopanelen zijn 1mtr. hoog en 0,5 mtr breed. Deze kunnen we koppelen en vervolgens hangen of wegzetten.

Omdat een videoLEDscherm echt licht geeft, valt hij extra goed op. Alles voor een maximale exposure.

Fijnere pixelpitch

Sinds 2023 heeft Gotcha P2.6 LEDschermen in de verhuur. Hiermee is de resolutie verdubbeld. Hiermee is er meer definitie. Dit zie je vooral op korte afstand. >> lees hier over het 2.6 scherm

Outdoor LEDscherm

Videoledschermen voor buiten hebben een hogere IP waarde en geven meer licht. Gotcha AV heeft sinds 2022 outdoor LEDschermen. Deze panelen zijn 50x50. Alles is modulair te bouwen. Stacken op de grond of hangen in een truss. << lees meer op het outdoor ledscherm

Voordeel van pixel LEDschermen

Een video LED scherm huren biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele beeldschermen.

1. Flexibele resolutie: Voor iedere toepassing de juiste resolutie wat resulteert in een uitzonderlijke beeldkwaliteit en scherpte. Dit maakt ze ideaal voor het weergeven van gedetailleerde video's, afbeeldingen en tekst.

2. Hoge helderheid: Deze schermen hebben een hoge helderheid, waardoor ze zichtbaar blijven, zelfs in fel verlichte omgevingen. Dit is vooral handig bij gebruik buitenshuis of in ruimtes met veel omgevingslicht.

3. Brede kijkhoek: Video pixel ledschermen hebben een brede kijkhoek, wat betekent dat ze vanuit verschillende posities en hoeken goed zichtbaar zijn. Deze eigenschap is met name relevant voor publieke weergave, waar mensen zich op verschillende afstanden en posities bevinden.

4. Flexibiliteit en modulariteit: Pixel ledschermen zijn modulair opgebouwd, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende vormen en maten. Ze kunnen gemakkelijk worden gecombineerd en geschaald om een naadloos groot display te creëren.

5. Energiezuinig: In vergelijking met traditionele beeldschermen verbruiken video pixel ledschermen over het algemeen minder energie. Dit komt doordat elke individuele pixel zelflichtgevend is en dus geen achtergrondverlichting nodig heeft.

6. Lange levensduur: Pixel ledschermen hebben over het algemeen een langere levensduur in vergelijking met andere soorten schermen. De leds hebben een lange levensduur en zijn vaak duurzaam en bestand tegen omgevingsfactoren zoals vocht en stof.

7. Dynamische contentweergave: Door de hoge vernieuwingsfrequentie en reactietijd kunnen video pixel ledschermen dynamische inhoud afspelen, zoals video's en geanimeerde afbeeldingen, zonder vervaging of haperingen.

Kortom, de voordelen van een videoLEDscherm huren omvatten hoge resolutie, helderheid, brede kijkhoek, flexibiliteit, energiezuinigheid, lange levensduur en de mogelijkheid om dynamische content weer te geven. Deze eigenschappen maken ze ideaal voor gebruik in verschillende toepassingen, zoals reclame, evenementen, digitale bewegwijzering en meer.


Impressie:

Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu