Beursstand CEPRO video globe

Home » Projectz » Beursstand CEPRO video globe
Harry Broers
14 september 2023

Meer attentie op de stand van CEPRO met een levensgrote video globe. In 1 wand zat een gat van 2 meter waar ons P2.6 pixel ledscherm achter kwam te staan. Direct bevestigd tegen de achterkant zodat de video content naadloos aansloot.

Video wereldbol

Samen met de klant is de content van de video globe tot stand gekomen. Het idee was om projecten van over de hele wereld te laten zien. De video globe was exact de afmeting. Omdat de content eveneens is gemaakt door GotchaAV waren er korte lijntjes. Snel van creatie tot realisatie.

Vogelvlucht over de wereld

Samen met de klant hebben we de vlieg routes bepaald. USA, Slowakije, Duitsland, Azerbeidzjan, Australie, Mexico enz. We vlogen de hele wereld rond en toonde alle projecten van Cepro op de beursstand.

P2.6 video LEDscherm

Er voor deze stand is gekozen voor een fijne pixel pitch. Hoe lager de pixelpitch hoe hoger de resolutie. Dat komt vooral ten goed als je op korte afstand naar het beeld kijkt.
>> lees hier verder over video ledschermen.

Huren of kopen

Bij GotchaAV kunt u video LEDschermen huren of kopen. Afhankelijk van het gebruik kunnen we een advies geven over wat de beste oplossing is.


Gerelateerde projecten

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu