Video LEDscherm voor buiten huren

Home » Nieuws » Video LEDscherm voor buiten huren
Harry Broers
10 mei 2023

Gotcha AV Solutions is trots om aan te kondigen dat we nu 120 gloednieuwe outdoor pixel video LED-schermen hebben die beschikbaar zijn voor verhuur. Met een pixelpitch van 3.9 zijn deze schermen perfect geschikt voor een breed scala aan evenementen, zoals beurzen, poppodia, DJ booths, promotiedoeleinden, sportevenementen en nog veel meer.

Helder beeld, altijd!

Onze LED-schermen bieden een ongeëvenaarde helderheid en levendige kleuren die zullen zorgen voor een uitstekende visuele ervaring voor uw publiek. Of u nu de Formule 1 wilt kijken of een voetbalwedstrijd wilt uitzenden, onze schermen zijn hiervoor perfect geschikt.

Geschikt voor binnen en buiten

De nieuwe LEDschermen zijn voorzien van de laatste technologie. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Betrouwbaar huren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele AV-oplossing voor uw evenement, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement en ervoor te zorgen dat het een groot succes wordt.

Pixelpitch 3.8

Een LED-scherm met een pixelpitch van 3.9 biedt een aantal voordelen ten opzichte van schermen met een hogere pixelpitch. Ten eerste biedt het een hogere resolutie en scherpte, wat betekent dat beelden en video's veel helderder en gedetailleerder worden weergegeven. Dit resulteert in een meer indrukwekkende visuele ervaring voor het publiek.

Een ander voordeel van een 3.9 pixelpitch LED-scherm is dat deze een bredere kijkhoek biedt, waardoor het publiek vanuit verschillende hoeken kan kijken zonder dat het beeld vervormd raakt. Dit is vooral belangrijk voor grotere evenementen of bij gebruik in openbare ruimtes, waar het publiek zich vaak verplaatst en vanuit verschillende hoeken kijkt.

Bovendien biedt een LED-scherm met een 3.9 pixelpitch een betere helderheid en contrast, wat betekent dat het beeld ook goed zichtbaar is in helder daglicht of onder verlichting in de avond. Dit is ideaal voor evenementen die 's avonds plaatsvinden of in fel verlichte ruimtes.

Kortom, een LED-scherm met een pixelpitch van 3.9 biedt superieure beeldkwaliteit, bredere kijkhoeken en betere zichtbaarheid, wat resulteert in een meer indrukwekkende visuele ervaring voor zowel artiesten als publiek.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze LED-schermen en andere AV-oplossingen die we bieden.

>> Video LEDschermen huren bekijk hier onze complete AV prijslijst.

Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken!


Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu