Roland VR50 MK2 huren

Home » Nieuws » Roland VR50 MK2 huren
Harry Broers
27 december 2020

Deze all-in-one HD multi-format AV-mixer van Roland heeft een ingebouwde USB 3.0 voor webstreaming én opname. De mixer is een complete en draagbare HD studio in één apparaat. Met deze compacte mixer is het mogelijk om geluid en beeld te laten bedienen door 1 persoon. De VR-50HD is een audiomixer en videoswitcher voorzien van multi-viewer touchscreen en USB video/audio streaming.

Vanaf nu heb je geen randapparatuur meer nodig. Deze draagbare live HD-productieoplossing is ideaal voor scholen, kerken, gemeenteraadsvergaderingen, bedrijfsevenementen, sport, trainingen of elk ander live evenement.

webinar

De Roland VR50HD is uitermate geschikt voor webinars. Deze beeldswitcher kan meerder videobronnen schakelen. Camera's en laptops van verschillende resoluties is geen probleem. Deze switcher schakelt naadloos over en beschikt over SDI en HDMI inputs. Toch nog een analoge VGA of CV bron? Geen probleem! Naast het beeld kunt u ook de audio zorgeloos aansluiten. De switcher beschikt over automix, ruisonderdrukking en meerdere audio bronnen die u kunt aansluiten en mixen. Vanwege de veelzijdigheid is de Roland VR50HD MK2 buitengewoon geschikt voor webinars. Vooral met PTZ camera's. Alles is vooraf in te stellen, inclusief de camera posities van de PTZ camera's.

plaatjes

De VR50HD MK2 heeft 4 direct oproepbare plaatjes. Deze plaatjes (stills) kunt u inladen via USB of via de mixer opnemen (capture). Plaatjes zijn full screen te gebruiken of als lower-third / logo. Met de KEY functie kun je een luma of chroma-key toepassen.

USB 3.0

Uw productie kan op verschillende manieren aangeboden worden. De Roland switcher heeft een USB 3.0 aansluiting zodat er een naadloze koppeling is met MS-TEAMS, ZOOM, of andere computer platform. Uw computer ziet de VR50HD als een volwaardige webcam. Daarnaast kunt u gebruik maken van de HDMI en SDI outputs. Een extra AUX uitgang is er voor een eventuele afkijk monitor. Hier kunt u zelf bepalen wat er op uitgezonden gaat worden.

touchscreen

Het grote touchscreen is snel en makkelijk te bedienen. Schakelen kan eenvoudig door op het scherm te drukken. Ook het menu eenvoudig in gebruik. U navigeert met het touchscreen door audio en video instellingen. Is het touchscreen te klein. Sluit dan een extra monitor aan op de multiview output.

U huurt de Roland VR50HD MK2 bij Gotcha AV+ Group. Maar ook camera's,  microfoons, laptops en streaming encorders huurt u eenvoudig bij ons. Alles voor een professionele livestream.

Wat kost een livestream? Lees hier alles over de kosten en mogelijkheden.


Gerelateerde berichten

Pioneer DJM-A9 huren
De opvolger van de DJM-900 NXS2 is er. De DJM-A9. Pioneer introduceert deze mixe...
Pioneer Opus Quad huren
Nieuw bij Gotcha AV Solutions: Til uw evenement naar een hoger niveau met de Pio...
Stille presentatie
Een stille presentatie is de manier om zonder geluid te presenteren. Iedereen di...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2023 Algemene voorwaarden
crossmenu