Sauwelavond 2023

Home » Nieuws » Sauwelavond 2023
Harry Broers
19 januari 2024

"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen

Rijen, Nederland - Sauwelen, kletspraat, tonpraten - allemaal synoniemen voor een avondje vol humor en vermaak. De sauwelaars maken er ieder jaar veel werk van en vertrouwen op de techniek. Gotcha AV staat al jaren garant voor de technische aspecten van dit traditionele evenement. Met vakkundig personeel zorgen wij voor het geluid, licht en beeld. Alles voor een succesvolle avond!

Goed geluid is essentieel

Het geluid van de sauwelaars versterken we professioneel uit met headsets. Dit stelde de sprekers in staat om vrij te bewegen terwijl ze altijd goed verstaanbaar waren voor het publiek.

Verlichting

De sauwelavond is pas compleet als het hele plaatje klopt. Met de juiste belichting staat het hele podium in de kleuren van de Rijense carnaval. We gebruikte o.a. de Chauvet outcast voor dynamiek. Met beweging en zoomfuncties krijgt de sauwelavond meer kleur.

Nieuwe verlichting voor CC de boodschap

Ook dit jaar was de Sauwelavond 2023 weer bij het cultureel centrum de Boodschap gedaan. In dit theater in Rijen hebben we met Gotcha AV installatie onlangs nieuwe profiel movingheads geïnstalleerd. Hiermee kan het licht nauwkeurig worden afgestemd op specifieke gebieden, waardoor precies het juiste gedeelte werd belicht.

Dankzij al deze elementen staat de gehele sauwel act als een huis. Gotcha AV zorgt ervoor dat het publiek een onvergetelijke avond beleeft, vol humor en gezelligheid tijdens carnaval. Voor professionele techniek en vakkundig personeel bent u bij Gotcha AV aan het juiste adres."


Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu