Nieuw geluid NAC boardroom

Home » Nieuws » Nieuw geluid NAC boardroom
Harry Broers
6 februari 2024

Gotcha AV solutions installeert nieuw muzieksysteem in NAC Boardroom

Gotcha AV solutions heeft onlangs een state-of-the-art muzieksysteem geïnstalleerd in de Boardroom van NAC. Deze nieuwe ruimte is volledig gemoderniseerd en vormt een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Nimbo speakers van Ecler: de ideale keuze

De keuze voor het muzieksysteem was geen eenvoudige opgave, maar Gotcha AV solutions heeft de perfecte oplossing gevonden in de vorm van de Nimbo speakers van Ecler. Deze hoogwaardige speakers passen naadloos in het moderne interieur van de Boardroom en leveren daarnaast een verbluffende geluidskwaliteit. Of het nu gaat om het afspelen van achtergrondmuziek tijdens vergaderingen of om het creëren van een meeslepende audio-ervaring, de Nimbo speakers voldoen aan alle eisen.

Boardroom NAC
Installatie Gotcha muzieksysteem

Compact muzieksysteem met Tunify

Naast de indrukwekkende Nimbo speakers, heeft Gotcha AV solutions ook een compact muzieksysteem geïnstalleerd in de Boardroom. Dit systeem, dat werkt met Tunify, biedt de mogelijkheid om muziek af te spelen in publieke ruimtes zoals horecagelegenheden en bedrijven. Met een uitgebreide muziekbibliotheek en handige functies zoals afspeellijsten en gepersonaliseerde muziekselecties, tilt dit systeem de muziekbeleving naar een hoger niveau.

Tunify player Gotcha Muziek systeem

Strak en discreet ontwerp

Het muzieksysteem van Gotcha AV solutions gaat niet alleen om geweldig geluid; het oog wil ook wat. Daarom is de centrale AV-kast met audio-processor en versterkers op een subtiele wijze uit het zicht geplaatst. Hierdoor blijft de Boardroom er strak en professioneel uitzien, zonder afleiding van onnodige apparatuur.

Ecler Nimbo gold NAC boardroom

Jarenlang muzikaal plezier

Met de installatie van dit hoogwaardige muzieksysteem in de NAC Boardroom zorgt Gotcha AV solutions ervoor dat er jarenlang muzikaal plezier zal zijn. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, presentaties of informele momenten, de muziek zal altijd voor de juiste sfeer zorgen. Dankzij de kwaliteit en functionaliteit van het systeem kunnen gebruikers genieten van een ongeëvenaarde geluidservaring.

Met de nieuwe muziekinstallatie in de NAC Boardroom bewijst Gotcha AV solutions opnieuw haar expertise in het leveren van hoogwaardige audiotoepassingen. Het is een investering waar NAC en haar bezoekers nog lang van zullen genieten.


Ecler Nimbo gold voor NAC boardroom

Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu