Oranjeboel 2019

Home » Projectz » Oranjeboel 2019
Harry Broers
30 april 2019

Oranjeboel is het koningsfeest van Rijen.

In opdracht van stichting Juin heeft Gotcha voor de tweede keer het podium en tentverlichting geleverd. De opdracht is om een feesttent sfeervol te verlichten en een podiumset te leveren waarbij de artiesten maximaal tot hun recht komen.

LINE UP: Corona's, the LEGENDS, the Boys, de Bounties

Audio:

Goed geluid begint met een goed systeem. In deze tent hebben wij ons eigen RCF HDL30 Line array systeem gehangen. Goed afgeregeld voor een maximaal resultaat in de tent en minimaal geluid buiten de tent. Fijn voor de feestganger en prettig voor de omgeving! De systeemtafel was een Roland5000C console. SUBS, INFIL, DELAY, ARRAY's alles kon onafhankelijk geregeld worden.

Verlichting:

In de tent hebben we met veel warme kleuren gewerkt. Er stond een truss carre om de hele bar met een spiegelbol van 1 mtr. In de podiumset hebben we bruik gemaakt van Martin MH7 hybride spots, MAC101, spectral en quanta LED spots. Blinders voor het festival effect en 2 frontjes. Aangestuurd door een Avolite Tiger touch.

Beeld:

Om het plaatje compleet te maken hebben wij een DMT hoofdscherm van 3,5 mtr. breed en 2 mtr. hoog gehangen. Links en rechts nog 2 video LEDstroken welke we onafhankelijk van elkaar konden aansturen met Resolume.

 

Binnenkort ook een evenement, neem gerust contact op met ons. Wij geven graag advies en realiseren binnen budget.


Gerelateerde projecten

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu