Mosaico lichtprojector voor van de Valk

Home » Projectz » Mosaico lichtprojector voor van de Valk
Harry Broers
13 januari 2024

Van der Valk innoveert met Mosaico lichtprojectie: een betoverende kerstgroet

Van der Valk, een bekende naam in de hospitality industrie, staat niet alleen bekend om hun uitstekende service en gastvrijheid, maar ook om hun continue streven naar vernieuwing. Ditmaal hebben ze hun pand in een magische kerstsfeer gehuld door middel van een indrukwekkende lichtprojectie. Gotcha AV Solutions heeft in minder dan 10 dagen een prachtige kerstboom met de tekst 'Fijne feestdagen' geprojecteerd op het dak van het hotel/restaurant. Deze innovatieve Mosaico LED projector is niet alleen energiezuinig, maar ook geschikt voor permanent buitengebruik. Bovendien kan de projector het hele jaar door geprogrammeerd worden voor verschillende boodschappen en thema's.

Het betoverende kerstproject:

Gotcha AV Solutions heeft met hun expertise en technologische knowhow een verbluffende kerstprojectie gecreëerd. Na een zorgvuldige testopstelling was Van der Valk overtuigd van de mogelijkheden die deze lichtprojectie met zich meebracht. Op het dak van het hotel/restaurant werd een levensechte kerstboom geprojecteerd, compleet met de tekst 'Fijne feestdagen'. De Mosaico LED projector heeft hierbij een cruciale rol gespeeld, aangezien deze speciaal ontworpen is voor buitengebruik en energiezuinig is. Een prachtige projectie zonder onnodige energiekosten.

Flexibiliteit en mogelijkheden:

De keuze voor de Mosaico LED projector bleek een schot in de roos te zijn. Naast het projecteren van een sfeervolle kerstboom en feestelijke groet, biedt de projector het hele jaar door een scala aan mogelijkheden. Er kunnen verschillende teksten/plaatjes geprogrammeerd worden. Dit stelt wat Van der Valk in staat stelt om op creatieve wijze in te spelen op verschillende evenementen en seizoenen. Of het nu gaat om Valentijnsdag, Koningsdag of de feestdagen, de lichtprojectie kan worden aangepast aan elke gelegenheid.

Conclusie:

Van der Valk heeft opnieuw bewezen dat ze voorop lopen als het gaat om innovatie in de hospitality industrie. De indrukwekkende lichtprojectie op het dak van het hotel/restaurant heeft niet alleen de kerstsfeer versterkt, maar biedt het hele jaar door mogelijkheden om gasten te verrassen en te verwonderen. De keuze voor de Mosaico LED projector van Gotcha AV Solutions zorgt niet alleen voor energiezuinigheid, maar ook voor flexibiliteit in boodschappen en thema's. Als u op zoek bent naar een unieke en magische ervaring, is een bezoek aan Van der Valk een absolute aanrader, waar de lichtprojectie u in de donkere dagen ongetwijfeld zal betoveren.


Gerelateerde projecten

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu