EFDN online congres

Home » Projectz » EFDN online congres
Harry Broers
30 december 2020

Begin Maart stond het congres van EFDN gepland in Breda. De maatregelen rondom het C19 Virus zorgde ervoor dat het congres niet op de traditionele manier kon doorgaan. Daarom is er besloten om dit digitaal te doen. Via het EFDN platform konden alle leden elkaar ontmoeten en deelnemen aan online seminars.

live vanuit het Rat Verlegh stadion

Het Rath Verlegh stadion stond decor voor het congres. Gotcha bouwde een complete studio. Voorzien van camera's, studioverlichting, audiotechniek en video streaming. In het decor plaatste we een mooie debat tafel. De presentatie was in handen van Rivkah op het Veld.

 

EFDN

European Football for Development Network verbindt inmiddels bijna tachtig betaald voetbalclubs in Europa. Van FC Barcelona tot Notts County. Al deze clubs, en ook verschillende liga’s, zien de meerwaarde van de maatschappelijke rol van voetbal. Bovendien kunnen MVO-projecten leiden tot meer inkomsten, maar dat aspect wordt nog onderschat.

EFDN mag diverse grote clubs als FC Barcelona, AFC Ajax, FC Chelsea, FC Celtic, Benfica, Juventus, Feyenoord, Schalke 04, PSV Eindhoven, Paris Saint Germain, Shakhtar Donetsk en kleine clubs zoals FC Emmen, Greenock Morton, KAS Eupen en Notts County tot lid rekenen. De laatste is de oudste voetbalclub ter wereld.

#morethenfootball


Impressie:

Gerelateerde projecten

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu