Congres Libreon Breepark

Home » Projectz » Congres Libreon Breepark
Harry Broers
15 september 2022

In samenwerking met Breepark Breda verzorgde Gotcha AV de techniek voor het congres van Libreon. Het event bestond uit 2 ruimtes. De plenaire presentatie ruimte en een informele ruimte voor bijeenkomst, koffie en bijpraat momenten.

Plenaire presentatie ruimte

Dit deel was in de grote evenementenhal van Breepark. We zijn begonnen met het verdelen van de ruimte met Pipe&drape. Om de zwarte doeken te breken hebben we wit koortdoek gebruikt. Deze werden aangelicht door gekleurde LEDspots.

Sprekers op het congres van Libreon

Om een goede spraakverstaanbaarheid te garanderen hebben we gebruik gemaakt van een RCF line array. Deze stond gestackt naast het podium en was gericht op de 1500 aanwezige gasten.

Beeld

Beeld is belangrijk voor een geslaagde presentatie. Gotcha kiest aan de hand van het formaat van het beeld de projector. We werken met Panasonic projectoren met verschillende lenzen voor verschillende projectieafstanden. Zo zorgen we ervoor dat de projector nooit hinderlijk in beeld is.

Ruimte voor ontvangst, lunch en borrel

Voor de ontvangst van het congres van Libreon in Breepark hadden we een tweede ruimte ingericht. Deze ruimte is voorzien van LED spots en geluid voor achtergrondmuziek. De audio werd vanuit de centrale regie geregeld. Zo kon het geluid van de plenaire presentatieruimte doorgezet worden naar deze ruimte.

ontvangstruimte congres Libreon Breepark

>> Lees meer over events


Gerelateerde projecten

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu