4K projector voor CC de boodschap

Home » Projectz » 4K projector voor CC de boodschap
Harry Broers
9 juli 2024

Na een hele zoektocht schakelde CC de boodschap Gotcha AV solutions in voor het vervangen van hun huidige projector. De oude projector was niet meer van deze tijd. De resolutie en de lichtopbrengst moest worden verbetert. Nu is de beamer 4K en heeft een lichtopbrengst van 12.000 lumes.

Voor en achter scherm

De installatie is zo gemaakt dat we met deze projector het achterste scherm en het scherm aan de voorzijde volledig beeldvullend kunnen projecteren.

Technologie

Diepe, vloeiende en dimensionale 4K-beelden

Met de Quad Pixel Drive technologie krijgen we vloeiende en gedetailleerde 4K beelden met een fascinerend gevoel van diepte. Zo betrek je de gasten diep in de wereld van de maker met een levensechte visuele ervaring die het hele verhaal tot leven brengt.

Rijke kleurverbeteraar voor levendige, nauwkeurige kleuren

Om alles nog meer kleur te geven maakt Panasonic gebruik van de Rich Color Enhancermet twee selecteerbare modi. De dynamische modus balanceert helderheid en kleur voor een duidelijke zichtbaarheid van het beeld in heldere omgevingen. De standaardmodus optimaliseert de kleurweergave door de uitvoer van rode kanalen uit te breiden, wat leidt tot een natuurlijker levendige rode expressie. Zo krijgen we een nauwkeurige reproductie van kunstwerken en andere kleurrijke inhoud in digitale musea, kunstgalerijen en andere edutainment-attracties.

HDMI aansluitpunten

Vanuit Gotcha AV solutions hebben we extra HDMI aansluitpunten gemaakt. Bij de regie maar ook op het podium kan er nu een laptop worden aangesloten. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen de aansluitpunten. Hiermee is het gebruikersgemak enorm verbeterd.

De boodschap is weer helemaal bij de tijd en kan de komende jaren genieten van prachtig beeld met de nieuwste laser techniek van Panasonic.


Gerelateerde projecten

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu