prijslijst LIVE stream

Home » prijslijst LIVE stream

Live video streamen is extra populair vanwege de Corona crisis. Daarom heeft Gotcha AV+ group een speciale prijslijst live stream gemaakt. Raadsvergaderingen, uitvaartdiensten, symposia en kerkdiensten snel en makkelijk online. U huurt complete sets die u zelf kunt aansluiten. Laat u het liever door ons verzorgen, dan hebben wij technische mensen die u ondersteunen. Alles voor een ongestoorde livestream!

AV streaming prijslijst

Zet snel en makkelijk je eigen live stream op

Camera

Huur de camera die bij je project past. Een Gopro, een Sony HD camera of een Panasonic 4K. Bekijk de mogelijkheden. We hebben een aantal kant en klare oplossingen in deze prijslijst. Ready to stream!

AV switcher

Meerdere camera's kunnen eenvoudig op een AV switcher worden aangesloten. Vaak is er nog een extra aansluitmogelijkheid voor een laptop. Zo kan er geschakeld worden tussen verschillende beelden.

Audio

Goed geluid is belangrijk bij een livestream. Daarom kunnen er op de AV switchers microfoons worden aangesloten. Zo zet je eenvoudig een stream op met goed beeld en geluid.

Video streamserver

De AV-switchers zijn voorzien van USB streaming en een HDMI uitgang. Sluit de USB aan op uw laptop en stream met behulp van OBS of een ander software programma de uitzending naar Facebook, Youtube, Vimeo of een ander videoplatform. Liever geen laptop, huur dan een video uplink van Datavideo of de LiveU solo.

Hybride of online

Of het event nu helemaal online is of een combinatie tussen live en online (hybride), Gotcha heeft snelle en betaalbare oplossingen. Van een simpele camera voor mensen die vanuit afstand alleen maar hoeven mee te kijken. Tot het hosten van een goed interactief online event. Break-out rooms, extern mensen bijschakelen, video instarts, meerdere camera posities, online polls en chat functies. We Gotcha covered!


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu