Quiz knoppen huren

Home » Nieuws » Quiz knoppen huren
Harry Broers
17 december 2021

Hand bij de quiz knop! Met deze buzzers krijgt je quiz meer spanning.

Een pubquiz of een ONLINE quiz. Met deze Quizknoppen breng je het ultieme quizgevoel in huis.

Gotcha heeft 8 draadloze buzzers. Afhankelijk van de grootte van je publiek, spelformaat, budget, persoonlijke voorkeur maak je een keuze uit het aantal quizknoppen. Wil je meer mensen mee laten spelen dan kan het systeem uitgebreid worden met een APP voor de mobiele telefoon.

Voor het gebruik van deze buzzers is geen WiFi benodigd. De buzzers communiceren met QuizXpress via een ontvanger die is aangesloten op de USB-poort van de computer of de standalone afstandsbediening.

Standalone

Onze Quizknoppen kunnen ook standalone worden gebruikt. De presentator bedient de show met een eenvoudige afstandsbediening. De buzzers zijn voorzien van licht en geluid. Zo weten de spelers wie er het eerst heeft gedrukt en horen ze aan het geluid of het antwoord goed of fout was.

quiz winnaar

Houd er rekening mee dat het presenteren van de vragen en het bijhouden van de scores hierbij handmatig moet gebeuren. Wil je een complete spelshow, bouw dan de quiz met QuizXpress.

Quizknoppen met QuizXpress

Deze buzzers werken ook met de QuizXpress software. Hiermee maakt u een hele spelshow als in Powerpoint. Vragen verschijnen op een scherm en de knoppen zijn gekoppeld aan de software. Alle antwoorden komen in beeld voorzien van audiovisuele elementen als geluid en video's. Ook wordt de score automatisch bijgehouden.

Quiz online

Het quizsyteem is het meest uitgebreide systeem in de markt. Zo is de mogelijkheid om ONLINE mee te spelen. Via een APP en een pincode kunnen andere deelnemers online aanmelden en meedoen met de QUIZ. Dit is vergelijkbaar met Kahoot of andere ONLINE quiz systemen.

Livestream

Omdat je deze quiz via een APP kunt meespelen kun je deze spelen met een livestream. Je eigen spelprogramma online waarbij er over de hele wereld meegespeeld kan worden. Lees meer over livestream mogelijkheden.

Hier ziet u het quizsysteem tijdens een TV spelprogramma.

Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu