Panasonic AW-RP60 remote huren

Home » Nieuws » Panasonic AW-RP60 remote huren
Harry Broers
27 december 2020

De Panasonic AW-RP 60 kunt u bij Gotcha huren. De controller is uitgerust met een GUI-menuscherm met een helder display. De joystick is nauwkeurig zorgt voor een prettige sturing. Zo kunt u de camera's eenvoudig bedienen.

De AW-RP60 externe cameracontroller is compatibel is met alle huidige PTZ-modellen van Panasonic. Bij Gotcha kunt u deze controller huren met de AW-HE130 PTZ camera. De RP-60 geeft alle belangrijke informatie over de camera's, zoals iris, zoom en focus weer op het scherm. Deze zijn eenvoudig aan te passen met de verbeterde GUI. De AW-RP60 kan maximaal 200 camera's in 20 groepen ondersteunen. Met 100 voorinstellingen zijn de posities snel oproepbaar.

Uitgerust met een 3,5-type lcd-scherm

De AW-RP60GJ is uitgerust met een 3,5-type lcd-scherm waar u alle informatie makkelijk op kunt aflezen voor een intuïtieve en snelle camerabediening.

Nieuwe joystick met verbeterde bediening

De AW-RP60GJ is uitgerust met een 3,5-type lcd-scherm voor een GUI-menu waar u de informatie die u nodig hebt in één oogopslag kunt vinden, voor intuïtieve en snelle camerabediening.

Flexibele aanpassingsfuncties

De controller is uitgerust met vier functie knoppen. Zo kunt u tot 8 functies toewijzen. Zo kunt u snel werken en is de controller perfect voor gebruik in allerlei verschillende omstandigheden. Van colleges en zakelijke lezingen tot livestreaming en uitzendingen bij amusementsbedrijven.

PoE2 -ondersteuning

Met PoE2 -ondersteuning wordt de voeding en camerabediening via één ethernetkabel geleverd. Heeft u geen POE+ switch, dan kunt u deze toevoegen aan uw huur aanvraag.


Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu