Gotcha Multimedia vervaardigt uw bedrijfsfilm.

U heeft een mooi bedrijf, maar veel mensen weten niet precies wat u doet. Een perfecte manier om mensen kennis te laten maken met uw bedrijf is een bedrijfsfilm.

Wij brengen uw complete bedrijf (of een onderdeel) in beeld. Dit doen we zorgvuldig met de juiste beelden. Muziek, beeldmontages en voice-over worden toegevoegd en bepalen de sfeer. De uiteindelijk film is kort en krachtig en daagt de kijker uit om verder te kijken.

Promoot uw product of dienst met een promovideo van Gotcha

Uw bedrijf of product verdient alle aandacht! Uiteraard wilt u graag laten zien wat uw bedrijf doet of welk mooi nieuw product u heeft. De beste manier om dat te laten zien is een goede promovideo.

 

Wij gaan met u brainstormen over de inhoud, de boodschap die over moet komen en de doelgroep die u wilt bereiken. Daarna schrijven wij een beknopt script, gaan filmen en verzorgen de editing. Maar we gaan nog verder. Op verzoek maken we een lange en een korte uitvoering en maken uw promovideo geschikt voor broadcast of YouTube. Uw promovideo is bij ons in goede handen.

 

 

Gotcha verzorgt uw live registratie

Live registratie van bedrijfsevenement, poppodium, sportevenement of theater. Dit zijn een aantal voorbeelden waarbij wij u kunnen faciliteren. Wij plaatsen diverse camera's welke worden aangesloten op een mobiele TV studio. Een regisseur communiceert met de cameramensen en schakelt live alle camerabeelden.

Deze beelden kunnen direct worden weergegeven op grote beeldschermen en/of live gestreamd worden op het internet. Tevens wordt alles opgenomen op een HD recorder zodat u later beschikt over alle mooie beelden van uw evenement.

Naast de registratie kunnen wij zorgen voor een livestream. Lees meer over livestreams.

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu