Onbezorgd gebruik maken van uw AV installatie.

Gotcha audiovisueel installeert al meer dan 15 jaar licht, geluid en beeld installaties. Multifunctionele gebouwen (MFA), vergaderruimtes, horeca, winkelpanden, kantoren, auditoria en theaterzalen. Hierbij is een goed werkende AV installatie een pre! Gotcha AV inventariseert, adviseert en communiceert met de E-installateur. We werken kabelplannen uit en houden toezicht op de uitvoering. Vervolgens dragen wij zorg voor de levering, installatie, programmering en uitleg van uw installatie.

Na de aanschaf van uw installatie wilt u graag ontzorgt worden. Gotcha regelt het onderhoud, uitbreiding, gebruiksfouten en storingen. U kunt gebruik maken van onze KEEP-FIT service. Hiermee koopt u zekerheid en zal uw installatie langer meegaan. Vraag een audiovisuele scan aan. Wij toetsen gratis uw huidige installatie!

Presteren het beste op een goed geregeld podium

Of er nu een complete band, of een tape artiest op het podium staat. De techniek moet in orde zijn. Goed zaalgeluid en fijn podiumgeluid. Dat is waar Gotcha voor staat. Naast geluid verzorgen wij ook video, showverlichting en speciale effecten.

Wij werken graag met vakmensen. Gotcha heeft een eigen team aan technische mensen. Geluidstechnici, lichttechnici, videospecialisten, en VJ's.

Alles voor een de perfecte show!

Samen werken aan exposure.

Van ontwerp tot productie. Gotcha is een ervaren partner die u kan adviseren. Op een beurs moet je opvallen tussen alle concurrerende aanbieders. De vraag is: Hoe wilt u dit realiseren en met welk budget? Gotcha zorgt voor een ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl en doelstelling.

Van creëren tot realiseren.

Het realiseren van een beursstand is vaak tijdrovend. Wij ontnemen u een groot deel van dit werk. Constructie, licht, geluid en beeld komt geheel uit eigen productiehuis. Indien er nog andere toeleveranciers zijn zoals drukkerijen of interieur bedrijven zullen wij het complete traject mee begeleiden. Wij streven er naar om 1 week voor de beurs een proefopstelling te maken, zodat u zeker bent van een juiste oplevering en maximale exposure.

Geluid:

Compact transparant geluid is vaak belangrijk. Uitleg bij een product d.m.v. headsets en een compact speakersysteem. Achtergrond muziek in het gewenste genre of een bombastische presentatie in 'thrilling' dolby digital. Wij zorgen voor het juiste geluid, met daarbij de benodigde zorg.

Licht:

De expositie van producten verdient de juiste aandacht. Uw stand en producten moeten op de juist manier in beeld gebracht worden. Huisstijlkleuren vormen de basis. Highlite uw producten met de juiste spots en breng verlichting aan die de aandacht trekt. Alle benodigde verlichting kunnen wij leveren en indien gewenst wordt er een virtueel ontwerp gemaakt.

Beeld:

Exposeer uw product in beeld. Product en dienst helder in beeld. Op LCD display, LED screens of grootbeeld projectie. Logo's, bedrijfsfilms, alle soorten digitale media kunnen toegepast worden. Indien gewenst interactief met een 106 cm touchscreen.

Truss:

Truss kent vele toepassingen voor dit facet. Van een simpele bevestiging voor een plasmascherm tot een complete beursstand. Bijna alles is mogelijk en koppelbaar. Speakers, plasmaschermen, verlichting en tafels laten zich makkelijk monteren. Banners, spandoeken en andere decoratie zijn makkelijk aan te brengen. Op deze manier kan een compleet eigen 'look' worden gecreëerd in de gewenste huisstijl.

Evenementen podia

Gotcha is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen podia voor het bedrijfsleven. Of het nu gaat om een toespraak, gala of een compleet event, Gotcha regelt de totale geluid-, licht- en beeldtechniek. Wij luisteren en vertalen uw vraag naar een technische oplossing. Alles in begrijpelijk taal.

Met de juiste materialen en technische mensen mag u van ons 100% kwaliteit verwachten binnen het door u gestelde budget.

Om tot het juiste eindresultaat te komen, verdiepen wij ons eerst in het doel dat u voor ogen heeft. Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij in het gebruik van de volgende mogelijkheden.

Geluidstechniek:

Goed geluid is essentieel. Wij stellen hoge eisen aan geluid. Om deze reden werken wij met verschillende geluidssystemen met ieder hun specifieke toepassing. Dat kan voor spraak, live of disco zijn.

 

Lichttechniek:

Met licht creëren wij sfeer. Diverse spots hebben hun eigen doel. In overleg met u adviseren en creeren wij het juiste 'plaatje'. Alle benodigde materialen kunnen wij leveren en indien gewenst wordt er een virtueel ontwerp gemaakt.

 

Beeldtechniek:

Van 1 plasmascherm ter ondersteuning van uw presentatie tot een complete beeldregistratie. Beeld is een steeds belangrijker element in de beleving. Beamer, plasmascherm of ledwall, voor ieder doel het juiste product. Maar er wordt niet alleen gedacht aan de manier van weergeven, maar ook aan de boodschap die overgebracht moet worden. Live beelden, commercie, visuals of interactieve elementen.

Om het geheel duidelijk en overzichtelijk te houden, krijgt u 1 aanspreekpunt.

 

Een geslaagd evenement, begint hier.

Van podiumdeel tot verlichte dansvloer.

Audiovisuele apparatuur huurt u bij Gotcha AV solutions. Gotcha verhuurt voornamelijk A-merken. Scherp geprijsd en betrouwbaar. Wij verhuren voornamelijk op projectbasis. Van podium tot verlichte dansvloer en alles ertussen. Licht-, geluid-, en beeldtechniek inclusief montage en demontage. En indien gewenst compleet verzorgd met technische assistentie. Alles voor een geslaagd event.

>> Lees meer over onze producten en prijzen

Livestream pakketten

Voor kleine livestreams, webinars hebben wij speciale livestream pakketen. Zo kunt u snel en makkelijk zelf aan de slag.

>> bekijk hier de mogelijkheden

Losse AV verhuur doen we voornamelijk aan branche verwante bedrijven. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

AV huurprijslisjt

Download hier onze verhuur prijslijst.

Schitteren op de catwalk.

Glitter en Glamour op de catwalk. Maar daar gaat veel aan vooraf. Het 'showen' van een nieuwe collectie moet de kijker/koper boeien. De juiste muziek op het juiste volume. Een spreker die goed verstaanbaar is en de verlichting die aan de ene kant de gewenste sfeer moet brengen en aan de andere kant de modellen kleurecht houdt. Wij kunnen uw productie technisch in zijn geheel realiseren.
We beginnen met de basis; goed geluid afgestemd op het aantal personen. Deze basis wordt aangevuld met verlichting die de modellen met de juiste kleur belichten. Daarna kijken we naar aanvullende aspecten. Sfeerverlichting, showattributen en beeld. Hiermee maken we een modeshow onderscheidend van andere. Al deze mogelijkheden worden duidelijk uitgelegd en samengevat in een concept.

Geluid:

De presentatie van een nieuwe modelijn. Pracht en praal op de catwalk, ondersteund door een goede mix van muziek en presentatie. Het systeem moet onopvallend geïnstalleerd zijn en beschikken over een helder en transparant geluid. De juiste balans tussen spraak, muziek en een gedoseerd volume.

Licht:

Met veel aandacht voor kleur en combinaties word een nieuwe modelijn geïntroduceerd.Belangrijk is dat de modellen schitteren op de catwalk en de kleding volledig tot zijn recht komt.Verlichting is hierbij van groot belang. Wij springen uiterst zorgzaam om met uw wensen en zullen u graag informeren over de mogelijkheden op dit gebied.

Beeld:

Opvallen op de catwalk en op groot scherm. Mooie totaalbeelden of details nauwkeurig in beeld gebracht. Met een zorgvuldig doorgenomen draaiboek worden live beelden weergegeven en indien gewenst opgenomen. Een andere toepassing is het weergeven van art visuals met tekst en commercials om meer impact te creëren. Uiteraard is dit ook te combineren met live beeld registratie

Ontdek de mogelijkheden van beeld.

Truss:

De truss wordt om de catwalk gebouwd. Het wordt een op zichzelf staande constructie, die bevestiging van speciale lichtstrips mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we vanaf de onderzijde belichten. Bijkomend voordeel is dat de catwalk een visuele eye- catcher wordt.

U wordt gehoord!

Even stilte a.u.b. Vaak onverstaanbaar alvorens er gesproken gaat worden. Een toespraak, lang of kort, moet een duidelijke boodschap overbrengen. De juiste teksten en uitdrukkingen zijn belangrijk om de mensen te boeien. Al deze voorbereidingen zijn tevergeefs als de techniek faalt. Gotcha helpt u graag met de juiste techniek zodat uw boodschap staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap verstaanbaar is, maar we gaan verder. Wilt u ondersteuning d.m.v. beeldschermen, een katheder met bedrijfslogo, een nette achterwand en een net podium dat keurig uitgelicht wordt? Al deze mogelijkheden kunt u bij ons onderbrengen.

Geluid:

Voor veel mensen een crime. Slecht geluid is het laatste waar je op zit te wachten. Een bedrijfsopening of een meeting waarbij u mensen uitnodigt moet professioneel zijn.

Wij zorgen voor een perfecte verstaanbaarheid.

Licht:

Alles compact en onopvallend geïnstalleerd. Een geluidtechnicus draait aan de juiste knoppen. Een fijn gevoel.

Een bedrijfsopening of een meeting waarbij u mensen uitnodigt die uw product of dienst onder de aandacht krijgen.
Wij zorgen voor de juiste focus op mens of product. Dit gebeurt zorgvuldig en indien nodig met de juiste mensen en regie.

Beeld:

Vele woorden kunnen vaak achterwege blijven met de juiste beelden. Een presentatie of toespraak krijgt op deze manier een professionelere uitstraling en is interactiever dan alleen gesproken woord.

Powerpoint, bedrijfsfilms, product uitleg of live beelden. Alles kan gecombineerd worden.

livestream

Vergroot uw bereik met een livestream. Dit kan met 1 camera, of met meerdere camera's en regie. Gotcha AV solutions maakt gebruikt van het VIMEO livestream platform. Uiterst veilig en betrouwbaar, met functies als polling en de chatmodule kunt u de kijkers online interactief betrekken bij uw event.

>> lees meer over livestreams

Bij iedere scène de juiste sfeer.

De focus op het podium. Een spel van acteerwerk en techniek. Gotcha stemt de techniek compleet af op het budget en de wensen van de regisseur. Muziek, zang en spraak worden zorgvuldig met de juiste techniek versterkt. Sfeer en emotie worden gemaakt met de juiste verlichting. Een spel van kleur en standjes maken een podium boeiend om naar te kijken.

Communicatie:

Om tot het juiste concept te komen wordt er veel gecommuniceerd. Wij verdiepen ons eerst in het script, gaan gesprekken aan met regisseurs en gebruiken de juiste techniek om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Creativiteit:

Indien gewenst zullen wij ideeën aandragen en uitleg geven over de mogelijkheden van de techniek. Alles wordt in het werk gesteld om cast en musici een prettig gevoel te geven en het publiek te laten genieten van de uitvoering.

Geluid:

Aandacht voor het podium en de cast. Onverstoord geluid is een pre. Gotcha werkt bij theater- en musicalproducties altijd een geluidsplan uit. Hoofdrollen, bijrollen, koren en orkest. Ieder aspect wordt onder de loep genomen om tot een perfect eindresultaat te komen. Indien gewenst kan er ook een digitale recorder, met meerdere sporen, meelopen voor een digitale overall opname.

Licht:

Beginnen we bij nul of is er een aanvulling gewenst. Veel theaters beschikken over basis verlichting en tracks. Maar vaak is er een extra wens met bewegend licht of moet er een extra front of speciaaltje gehangen worden. In sommige gevallen is er niks en moet er een compleet theater gebouwd worden. Wij kunnen u exact informeren over de juiste benodigdheden. Indien gewenst leveren wij er een ervaren licht operator bij.


Muziek, dans en toneel. Bij een musical wordt je meegenomen in een muzikaal verhaal. Producers, cast en crew hebben soms maanden of langer geoefend voor de voorstelling. Iedere scene telt en de sfeer van die scene is een samenspel van acteurs en licht. Gotcha maakt in overleg met de regisseur een lichtplan. Iedere scene heeft een karakter welke wordt benadrukt met de juiste spots en kleuren.

Beeld:

Naast het lichtplan, kan er gewerkt worden met statische beelden of video bestanden in scenes. Gotcha maakt in overleg met de regisseur een beeldplan. Iedere scene heeft een karakter welke wordt benadrukt met beelden, spots en kleuren. Uiteraard kan dit ook allemaal worden geregistreerd en vastgelegd worden en indien gewenst via een livestream. 

>> Lees alles over livestreams

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu