modeshows

Home » Diensten » modeshows

Schitteren op de catwalk.

Glitter en Glamour op de catwalk. Maar daar gaat veel aan vooraf. Het 'showen' van een nieuwe collectie moet de kijker/koper boeien. De juiste muziek op het juiste volume. Een spreker die goed verstaanbaar is en de verlichting die aan de ene kant de gewenste sfeer moet brengen en aan de andere kant de modellen kleurecht houdt. Wij kunnen uw productie technisch in zijn geheel realiseren.
We beginnen met de basis; goed geluid afgestemd op het aantal personen. Deze basis wordt aangevuld met verlichting die de modellen met de juiste kleur belichten. Daarna kijken we naar aanvullende aspecten. Sfeerverlichting, showattributen en beeld. Hiermee maken we een modeshow onderscheidend van andere. Al deze mogelijkheden worden duidelijk uitgelegd en samengevat in een concept.

Geluid:

De presentatie van een nieuwe modelijn. Pracht en praal op de catwalk, ondersteund door een goede mix van muziek en presentatie. Het systeem moet onopvallend geïnstalleerd zijn en beschikken over een helder en transparant geluid. De juiste balans tussen spraak, muziek en een gedoseerd volume.

Licht:

Met veel aandacht voor kleur en combinaties word een nieuwe modelijn geïntroduceerd.Belangrijk is dat de modellen schitteren op de catwalk en de kleding volledig tot zijn recht komt.Verlichting is hierbij van groot belang. Wij springen uiterst zorgzaam om met uw wensen en zullen u graag informeren over de mogelijkheden op dit gebied.

Beeld:

Opvallen op de catwalk en op groot scherm. Mooie totaalbeelden of details nauwkeurig in beeld gebracht. Met een zorgvuldig doorgenomen draaiboek worden live beelden weergegeven en indien gewenst opgenomen. Een andere toepassing is het weergeven van art visuals met tekst en commercials om meer impact te creëren. Uiteraard is dit ook te combineren met live beeld registratie

Ontdek de mogelijkheden van beeld.

Truss:

De truss wordt om de catwalk gebouwd. Het wordt een op zichzelf staande constructie, die bevestiging van speciale lichtstrips mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we vanaf de onderzijde belichten. Bijkomend voordeel is dat de catwalk een visuele eye- catcher wordt.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu