evenementen podia

Home » Diensten » evenementen podia

Evenementen podia

Gotcha is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen podia voor het bedrijfsleven. Of het nu gaat om een toespraak, gala of een compleet event, Gotcha regelt de totale geluid-, licht- en beeldtechniek. Wij luisteren en vertalen uw vraag naar een technische oplossing. Alles in begrijpelijk taal.

Met de juiste materialen en technische mensen mag u van ons 100% kwaliteit verwachten binnen het door u gestelde budget.

Om tot het juiste eindresultaat te komen, verdiepen wij ons eerst in het doel dat u voor ogen heeft. Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij in het gebruik van de volgende mogelijkheden.

Geluidstechniek:

Goed geluid is essentieel. Wij stellen hoge eisen aan geluid. Om deze reden werken wij met verschillende geluidssystemen met ieder hun specifieke toepassing. Dat kan voor spraak, live of disco zijn.

 

Lichttechniek:

Met licht creëren wij sfeer. Diverse spots hebben hun eigen doel. In overleg met u adviseren en creeren wij het juiste 'plaatje'. Alle benodigde materialen kunnen wij leveren en indien gewenst wordt er een virtueel ontwerp gemaakt.

 

Beeldtechniek:

Van 1 plasmascherm ter ondersteuning van uw presentatie tot een complete beeldregistratie. Beeld is een steeds belangrijker element in de beleving. Beamer, plasmascherm of ledwall, voor ieder doel het juiste product. Maar er wordt niet alleen gedacht aan de manier van weergeven, maar ook aan de boodschap die overgebracht moet worden. Live beelden, commercie, visuals of interactieve elementen.

Om het geheel duidelijk en overzichtelijk te houden, krijgt u 1 aanspreekpunt.

 

Een geslaagd evenement, begint hier.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu