verjaardagsfeest

Home » Diensten » verjaardagsfeest

Er is er 1 jarig!

Er zijn vele redenen om een verjaardagsfeest te geven, want een verjaardag is toch wel heel bijzonder. Wordt u 16, 18, 25, 50 of misschien samen 100, wij zorgen voor de juiste muziek.

Onze DJ's en muzikanten spelen feilloos in op de aanwezige gasten. En omdat het jouw verjaardagsfeest is, zorgen wij ervoor dat de muziek wordt afgestemd op de jarige. Bij Gotcha kunt u aangeven wat je muziekvoorkeur is, en ons ervaren team zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt.

Bezig met het plannen van een verjaardagsfeest en heb je nog een DJ nodig? Stuur ons een mail en wij helpen jou graag verder.

De grootste keuze voor je verjaardagsfeest

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Ga naar onze prijslijst

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw trouwfeest. Gotcha zorgt altijd voor een onvergetelijk feest.

Meer weten hoe wij een verjaardagsfeest verzorgen? Neem contact op met Gotcha.  Bekijk HIER de prijslijst van de DJ shows.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu