Verlichting huren bruiloft Oosterhout

Home » Verlichting huren bruiloft Oosterhout

De beste verlichting huren voor een bruiloft in Oosterhout doe je bij trouwdj

Opzoek naar verlichting die je kunt huren voor een bruiloft in de omgeving van Oosterhout? Dan ben je bij trouwdj aan het juiste adres. Trouwdj is een onderdeel van Gotcha die alles omtrent een bruiloft regelt voor u. Wij verzorgen naast verlichting ook voor de beste DJ’s, live acts en zijn in bezit van een verlichte dansvloer die de perfecte sfeer creëert. Tijdens een bruiloft ben je afhankelijk van de locatie en licht van deze locatie. Wanneer deze niet naar wens zijn en niet de juiste sfeer geeft, heeft trouwdj de oplossing met professionele verlichtingen. Door onze professionele verlichting apparatuur kunnen wij een mooie sfeer creëren die het feest nog mooier maakt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om verlichting te huren voor een bruiloft in Oosterhout? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Trouw DJ is een onderdeel van Gotcha Entertainment. Gotcha drive-in-show  is sinds 1993 actief met het verzorgen van feesten. Het verzorgen van trouwfeesten is ons beroep. Onze DJ’s spelen feilloos in op uw gasten of publiek. Een Gotcha DJ straalt enthousiasme uit en beschikt over allround muziekkennis. Naast DJ’s levert Gotcha licht-, geluid- en beeldtechniek. Lightjockey’s en Veejay’s zorgen voor extra sfeer op uw feest. Een wervelende lichtshow of lasershow. Beelden die interactief inspelen op de show maken het feest persoonlijk en compleet. Meer weten over DJ shows? lees dan hier verder.

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw trouwfeest. Gotcha creëert, varieert en presenteert een onvergetelijke trouwfeest.

Meer weten hoe wij een spetterend trouwfeest verzorgen in Noord-Brabant? Neem contact op met TrouwDJ


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu