Verlichte dansvloer huren Tilburg

Home » Verlichte dansvloer huren Tilburg

Sfeervolle verlichte dansvloer huren doe je bij trouwdj in Tilburg

Bij trouwdj kan je verlichte dansvloeren huren die een speciale sfeer creëren tijdens jouw feest in de omgeving van Tilburg.Trouwdj heeft een aantal verschillende dansvloeren die je kan huren voor een leuk feest. Wil je een trendy, stijlvol, retro, moderne of een dansvloer met led verlichting? Al deze dansvloeren zullen de absolute eye-catcher zijn op jouw feest. Samen met de juiste verlichting en muziek, wordt er gezorgd voor de juiste sfeer wat het een onvergetelijk feest maakt. Een van onze beste dansvloeren is de LED dansvloer. Met een standaard oppervlakte van 16m2 is dit een mooie sfeervolle dansvloer die in veel ruimtes neergelegd kan worden.  Deze vloer kan worden omschreven als: uitnodigend, sfeervol, aankledend en exclusief.

Wil je meer weten over de verschillende verlichte dansvloeren die je kunt huren in de omgeving van Tilburg? Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

verlichte LED dansvloer

Trouw DJ is een onderdeel van Gotcha Entertainment. Gotcha drive-in-show  is sinds 1993 actief met het verzorgen van feesten. Het verzorgen van trouwfeesten is ons beroep. Onze DJ’s spelen feilloos in op uw gasten of publiek. Een Gotcha DJ straalt enthousiasme uit en beschikt over allround muziekkennis. Naast DJ’s levert Gotcha licht-, geluid- en beeldtechniek. Lightjockey’s en Veejay’s zorgen voor extra sfeer op uw feest. Een wervelende lichtshow of lasershow. Beelden die interactief inspelen op de show maken het feest persoonlijk en compleet. Meer weten over de DJ shows? Lees dan hier verder.

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw trouwfeest. Gotcha creëert, varieert en presenteert een onvergetelijke trouwfeest.

Meer weten hoe wij een spetterend trouwfeest verzorgen in Noord-Brabant? Neem contact op met TrouwDJ


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu