Modeshow advies licht en geluid Tilburg

Home » Noord-Brabant » Modeshow advies licht en geluid Tilburg

Advies over licht en geluid bij een modeshow in Tilburg

Organiseer jij binnenkort een modeshow en zoek je nog advies over licht en geluid in de regio van Tilburg. Gotcha kan je adviseren om een mooie modeshow neer te zetten. Om een professionele modeshow neer te zetten is het belangrijk dat licht en geluid tijdens de show goed zijn. Allereerst moet het geluid niet te hard zijn zodat een eventuele spreker goed te verstaan is die de nieuwe collectie wilt toelichten. Daarnaast zorgt het licht ervoor dat de nieuwe collectie mooi naar voren komt. Op basis van de ruimte, kleuren en jouw wensen wordt de juiste belichting ingesteld om de modellen te laten schitteren op het podium.

Meedenken met de klant zorgt ervoor dat de productie naar wens wordt uitgevoerd. Door middel van het aanbieden van verschillende vakgebieden met ieder een eigen productspecialist wordt de kwaliteit van de diversiteit binnen de organisatie gewaarborgd. Op deze manier heeft u als klant één duidelijk aanspreekpunt. Zorgvuldig omgaan met producten en de benodigde tijd op de juiste manier inplannen geeft Gotcha de mogelijkheid een betaalbare aanbieder op het gebied van licht, geluid en beeld te zijn

Wil je graag wat advies over het licht en geluid tijdens het organiseren van een modeshow in Tilburg? Stel ons jouw vragen en wij helpen jou graag verder met het organiseren van een spetterende modeshow.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu