DJ Trouwfeest Etten-Leur

Home » Noord-Brabant » DJ Trouwfeest Etten-Leur

Een spetterend trouwfeest in Etten-Leur vind je bij Gotcha

Ben jij op zoek naar de beste DJ voor jouw trouwfeest in de omgeving van Etten-Leur? Gotcha heeft de beste Trouw DJ's? Wij hebben de afgelopen jaren de beste DJ’s om ons heen verzameld zodat wij voor iedere gelegenheid een geschikte DJ hebben. Zo zijn wij gespecialiseerd in trouwfeesten waardoor wij voor deze gelegenheid de beste DJ’s hebben. In samenspraak met onze DJ’s wordt de muziek stijl bepaald gedurende het feest. Heb je speciale verzoeken, dit kan allemaal in overleg met onze DJ’s. Een trouwfeest is de afsluiting van een van de mooiste dagen van je leven en daar moet je ook optimaal van kunnen genieten.

Bezig met het plannen van een trouwfeest in Tilburg en heb je nog een DJ nodig? Stuur ons een mail en wij helpen jou graag verder.

Bruiloft met Gotcha
>> Bekijk hier de prijzen van de DJ shows

Een DJ show bij Gotcha bestaat uit een mooi DJ-meubel naar keuze, een goed geluidsysteem en verlichting op maat. Een Gotcha DJ straalt enthousiasme uit en beschikt over allround muziekkennis. Naast DJ’s levert Gotcha licht-, geluid- en beeldtechniek. Lightjockey’s en Veejay’s zorgen voor extra sfeer op uw feest. Een wervelende lichtshow of lasershow. Beelden die interactief inspelen op de show maken het feest persoonlijk en compleet.

De grootste keuze voor je trouwfeest

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw trouwfeest. Gotcha creëert, varieert en presenteert een onvergetelijke trouwfeest.

Meer weten hoe wij een spetterend trouwfeest verzorgen in Noord-Brabant? Neem contact op met Gotcha.  Bekijk HIER de prijslijst van de DJ shows.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu