Discolampen huren in Etten-Leur

Home » Noord-Brabant » Discolampen huren in Etten-Leur

Discolampen huren doe je bij Gotcha.

Wil je de beste en mooiste discolampen huren in Etten-Leur of omgeving? En ben je daarvoor nog opzoek naar een professionele partij die dit kan verzorgen? Kom dan naar Gotcha. Wij verhuren al ruim 25 jaar disco verlichting. Onze lampen zijn perfect inzetbaar voor feesten, events, beurzen en modeshows.

Licht is sfeer!

Wanneer je een feest organiseert wil je een gaaf feest. Gotcha geeft je graag advies. Zo gaan we met verschillende soorten licht de juiste sfeer creëren. Daarom kunnen discolampen niet ontbreken op jouw feest. Wij hebben diverse discolampen in de verhuur. LED spots, theaterspots, bewegende spots, blacklight. Alles voor de juiste sfeer op jouw feest of evenement.

Welke discolamp?

Samen met onze specialisten wordt er gekeken hoeveel lampen er nodig zijn. En welke lampen het meest geschikt zijn. Op basis daarvan wordt er een afspraak gemaakt. Daarna mailen wij netjes een offerte. Ons team zorgt ervoor dat de lampen hangen op de dag van het feest. Alles wordt netjes werkend afgeleverd.

Van prikkabel tot LED dansvloer. Gotcha verhuurt het allemaal!

Meer informatie over de beste en mooiste discolampen huren? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben georganiseerd.


Discolampen huren in Breda | Gotcha uit Molenschot


Discolampen huren doe je bij gotcha.

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu