Camera huren in Tilburg

Home » Noord-Brabant » Camera huren in Tilburg

De beste camera huren in Tilburg of omgeving

Wil je de beste camera huren in Tilburg of omgeving en zoek je hiervoor nog een bedrijf die dit aanbied? Bij Gotcha huur je GOpro camera's en 4K camera's. Voor amateur of professionele opnames. Gotcha is al ruim 25 jaar actief in de AV en entertainment branche. Wij verhuren de juiste camera voor de job.

camera huren TilburgCamera voor opname of weergave

Voor ieder evenement is beeld belangrijk. Dit kan zijn voor weergave of opname. Voor het beste resultaat adviseren wij om een professionele camera te huren. De juiste camera zorgt ervoor dat uw beelden er goed uitzien. Onze camera's hebben goede stabilisatie en 4K voor haarscherp beeld. Ook bij minder licht heeft u goed beeld. Wij verhuren naast gewone camera's ook gimball camera's voor maximale stabiliteit. Zoekt u een time-lapse oplossing, wij hebben het. Door onze jaren lange ervaring, kunnen wij goede advies geven. Zo huur je de beste camera.

Camera huren of kopen

Langer huren? Vraag naar onze speciale prijzen voor het huren van langere periodes.  Liever kopen? Wij geven graag advies over wat de beste camera is voor uw toepassing. Naast het huren van een camera kun je bij ons ook terecht voor verlichting, geluid, dansvloeren, decoratie en professionele dj’s voor jouw feest.

Wil je graag meer informatie over het  huren van een camera in Tilburg of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben georganiseerd.


Camera huren in Tilburg

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2023 Algemene voorwaarden
crossmenu