Boxen huren in Breda

Home » Noord-Brabant » Boxen huren in Breda

De beste boxen huren in Breda of omgeving

Wil je de beste boxen huren in Breda of omgeving en zoek je hiervoor nog een bedrijf die dit aanbied? Bij Gotcha huur je actieve of passieve speakers. Gotcha is al ruim 25 jaar actief in de AV en entertainment branche. Wij zorgen voor de juiste speaker op de juiste plaats.

Boxen hurenGeluid voor feest of evenement

Als je een feest, modeshow, evenement of een festival wilt organiseren is geluid belangrijk. Naast goede muziek moet de kwaliteit van het geluid goed zijn. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo is adviseren wij om professionele boxen te huren. De juiste boxen zorgen ervoor dat muziek en spraak in een grote ruimte goed is. Onze speakers hebben een goede balans tussen bas en hoge tonen. Een luid en duidelijk geluid op ieder volume zonder kraak of ruis. Door onze jaren lange ervaring, kunnen wij goede advies geven wat de beste boxen zijn en hoeveel je nodig hebt. Zo huurt u altijd de juiste boxen.

Boxen huren of kopen

Langer huren? Vraag naar onze speciale prijzen voor het huren van langere periodes.  Liever kopen? Wij geven graag advies over wat de beste speakers zijn voor uw toepassing. Naast het huren van boxen kun je bij ons ook terecht voor verlichting, dansvloeren, decoratie en professionele dj’s voor jouw feest.

Wil je graag meer informatie over de beste boxen huren in Breda of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben georganiseerd.


Boxen huren in Breda

 

 


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu