Beurs en standbouw Breda

Home » Noord-Brabant » Beurs en standbouw Breda

Professionele beurs en standbouw Breda

Beurs en standbouw Breda: Sta je binnenkort of een beurs in Breda en heb je een standbouw nodig? Gotcha helpt u daar graag bij. Op een beurs wilt u graag opvallen met een mooie standbouw of een design. Zo val je op tussen de concurrenten.

beurs en standbouw Breda

Het ontwikkelen van een professionele beursbouw vergt veel tijd. Wij nemen graag het werk uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op het verder voorbereiden van de beurs. Wij maken een 3d ontwerp van uw stand. Zo krijgt u een goed beeld van uw beursstand.  We maken gebruik van beeld, licht en geluid om zo opvallend en onderscheidend mogelijk op de beurs te staan. Zo krijgt u een betaalbare en opvallende beursstand.

Meer dan alleen standbouw

Meedenken met de klant zorgt ervoor dat de productie naar wens wordt uitgevoerd. U krijgt van Gotcha een projectmanager aangewezen. Wij communiceren met de beursorganisatie en het beursgebouw. Op deze manier heeft u als klant één duidelijk aanspreekpunt. Wij springen zorgvuldig om met producten en de benodigde tijd. Zo is Gotcha een betaalbare aanbieder op het gebied van licht, geluid en beeld. Met als resultaat een mooie beursstand.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Wilt u beeld, geluid of verlichting huren. Of liever uw standbouw laten ontwerpen in de regio van Breda? Stuur ons een mail met uw vraag en wij geven zo snel mogelijk antwoord.

>> lees meer over events


Beurs en standbouw Breda

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu