Bedrijfsfeest organiseren in Waalwijk

Home » Noord-Brabant » Bedrijfsfeest organiseren in Waalwijk

Een bedrijfsfeest organiseren in Waalwijk.

Een goed bedrijfsfeest organiseren in Waalwijk. Daar praten de mensen nog lang over na! Een origineel personeelsfeest. Het vieren van een jubileum. Of de opening van uw bedrijfspand. Onze DJ's en muzikanten spelen hierop feilloos in. Tijdens de borrel lounge. Later krijgt het feest een meer swingend karakter. Van easy lounge tijdens de borrel tot een meer swingend karakter tijdens het feest. Voor de techniek regelen wij een goede licht operator en een VJ. Hij mixt video beelden live op een groot video LED scherm. Feesten in stijl.

Bedrijfsfeest Waalwijk

Een sfeervol bedrijfsfeest

Bij binnenkomst hoort u op de achtergrond gepaste muziek. De zaal, hal of feestruimtes zijn sfeervol verlicht. We zorgen voor subtiele licht accenten in de kleuren van uw huisstijl. Licht uit, spot aan! Tijdens de toespraken, presentaties en bedrijfsfilms wordt het licht gedimd en de spreker staat in de spotlight. U luistert ongestoord en aandachtig naar kraakhelder geluid. Na het officiële gedeelte komt de SWITCH. Het licht op het podium verandert. Het entertainment wordt opgevoerd. Zo creëren we een adembenemende show. Het feest is begonnen!

Meer dan alleen muziek

Allround of themafeest? Wij zorgen altijd voor het juiste entertainment. Ibiza stijl, allround feestband of liever een DISCO party met verlichte dansvloer. Wat de keuze ook wordt, wij hebben het. Entertainment en techniek! Alles wordt afgestemd op uw wensen.

Het feest is in goede handen!

Wilt u meer informatie of hulp bij het organiseren bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben georganiseerd.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu