Bedrijfsfeest opening in Etten-Leur

Home » Noord-Brabant » Bedrijfsfeest opening in Etten-Leur

Organiseren bedrijfsfeest opening in Etten-Leur

Binnenkort een bedrijfsfeest opening in Etten-Leur? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Gotcha. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van feesten!

Opening

Het openen van uw bedrijf is een mooi moment! Gotcha heeft speciale effecten om het spectaculair te maken. Bent u op zoek naar een feestelijke opening dan gebruiken wij confetti. Wilt u een spectaculaire opening dan zetten we vuurfonteinen in met rook en lasers.

Live muziek met DJ's voor een bedrijfsfeest.

Wij leveren de muziek voor uw receptie en feest! Zo heeft u de keuze uit een allround band, een saxofonist of een DJ. Wij zorgen voor het juiste entertainment. Daarbij regelen wij ook de techniek. Show verlichting, beeld en geluid. Met als resultaat een bedrijfsfeest waar men nog lang over napraat.

Bedrijfsfeest opening in Etten-Leur

Alles voor een gaaf bedrijfsfeest.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een bedrijfsfeest opening in Etten-Leur? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben verzorgd.

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw feest. Gotcha creëert, varieert en presenteert een onvergetelijk feest.


Bedrijfsfeest opening in Etten-Leur

 


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu