Bedrijfsfeest opening in Breda

Home » Noord-Brabant » Bedrijfsfeest opening in Breda

Organiseren bedrijfsfeest opening in Breda

Uw bedrijf openen met een feest? Daar praten de mensen nog lang over na! Een spectaculaire opening en aansluitend muziek. Onze DJ's en muzikanten spelen feilloos in op iedere gelegenheid. Tijdens de borrel easy lounge. Het feest krijgt een meer swingend karakter. Van easy lounge tijdens de borrel tot een meer swingend karakter tijdens het feest. Voor de techniek regelen wij een goede licht operator en een VJ. Hij mixt video beelden live op een groot video LED scherm. Feesten in stijl.

Bedrijfsfeest opening Breda

Feestelijke opening

Het openen van uw bedrijf is een bijzonder moment! De vraag is, hoe gaan we dat doen? Met muziek en speciale effecten wordt de opening pas echt spectaculair! Een openingsshow met Confetti, vuurfonteinen, lasershow, rookeffecten. Iets waar mensen over napraten! Na de officiële openingshandeling is het tijd voor een borrel en feest.

Afsluiten met een sfeervol bedrijfsfeest

Bij binnenkomst hoort u op de achtergrond gepaste muziek. De zaal, hal of feestruimtes zijn sfeervol verlicht. We zorgen voor subtiele licht accenten in de kleuren van uw huisstijl. Licht uit, spot aan! Tijdens de toespraken, presentaties en bedrijfsfilms wordt het licht gedimd en de spreker staat in de spotlight. U luistert ongestoord en aandachtig naar kraakhelder geluid. Na de officiële gedeelte komt de SWITCH. Het licht op het podium verandert. Het entertainment wordt opgevoerd. Zo creëren we een adembenemend podium. De show is begonnen, tijd voor een mooi feest!

Wilt u meer informatie over een feestelijke opening? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben verzorgd.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu