Stille presentatie

Home » Nieuws » Stille presentatie
Harry Broers
20 april 2023

Een stille presentatie is de manier om zonder geluid te presenteren. Iedereen die deelneemt aan de presentatie krijgt een hoofdtelefoon. De spreker heeft een headset of handmicrofoon welke draadloos is aangesloten op de koptelefoons.

Presenteer met 100% focus

Met een koptelefoon op is er 100% focus! Hierdoor is er geen geroezemoes of andere storend geluid. De luisteraar zit helemaal in zijn eigen 'space'. De spreker heeft alle aandacht. Dit is niet alleen prettig voor de luisteraar, maar ook voor de spreker!

Presenteer zonder geluid

Bij een gewone presentatie met grotere groepen wordt het geluid versterkt om zo voor iedereen goed verstaanbaar te zijn. Bij een stille presentatie met koptelefoons is dat niet het geval. Het grote voordeel is dat er meerdere presentaties tegelijk kunnen plaatsvinden zonder dat men hinder heeft van elkaars geluid. Een ander voordeel is dat er een presentatie in een drukke ruimte kan worden gegeven zonder dat er geluidshinder ontstaat voor de directe omgeving.

Verschillende talen

De koptelefoons hebben 3 kanalen. U kunt ervoor kiezen om 2 kanalen te gebruiken voor een tolk. Zo kan iemand die de stille presentatie bijwoont een keuze maken in welke taal hij de presentatie wil volgen. Deze tolkfunctie is ideaal met deze koptelefoons.

Uitleg via QR-code

Gotcha maakt gebruik van een WEB-APP. Daarin leggen we uit hoe de koptelefoons werken en wat er te horen is op ieder kanaal.

Stille presentatieBekijk hier een voorbeeld: https://l.ead.me/silent2

Maak gebruik van beeld

Bij een stille presentatie kunt u prima gebruik maken van beeld. Grote schermen met video's en Powerpoint maken de presentatie extra aantrekkelijk. Het geluid van de video gaat eveneens over de koptelefoons. Zo komt de presentatie maximaal tot zijn recht.

>> bekijk onze prijslijst voor alle presentatie middelen.

300 koptelefoons

Bepaal zelf hoeveel koptelefoons u wilt inzetten. Heeft u een presentatie met zaalgeluid, dan zijn de koptelefoons uitermate geschikt voor de tolk functie. Maar ook mensen die slechthorend zijn, kunnen de presentatie beter volgen met een koptelefoon. Bepaal zelf de mix. 100% stil of gebruik de koptelefoons als aanvulling.


Stille presentatie

Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu