Roque outcast 1 beam wash huren

Home » Nieuws » Roque outcast 1 beam wash huren
Harry Broers
22 augustus 2022

NIEUW in de verhuur: Roque Outcast 1 beam wash. Ons assortiment is met 20 stuks Rogue beam wash spots uitgebreid. Een LED fixture met een 7x45 Watt RGBW LED bron en een LED ring voor visuele effecten. De spot gaat van 3,9 tot 55,3 graden. Hiermee is deze spot multifunctioneel inzetbaar op ieder podium. De kleurtemperatuur is nauwkeurig instelbaar en de bewegingen zijn razendsnel en stil. De IP65 rating is uniek. Deze spots gebruik je zonder problemen buiten. Wel zo fijn in Nederland!

Wash en beam

De Roque outcast 1 heeft een razendsnelle gemotoriseerde zoom. De lichtbundel heeft een enorm bereik. 3,9 graden voor strakke lichtbundels. 55,2 graden voor een hele brede bundel. van het licht. De zoom is traploos voor een nauwkeurig lichtbundel.

315 Watt LED engine

De spot zelf heeft 7 ledbronnen van ieder 45 Watt. De lichtbron is RGBW. Door de witte LED kan er een extra punch worden gegeven in het witte spectrum. Pastelkleuren is voor de Roque van Chauvet geen enkel probleem. Net als de kleurtemperatuur. De lichtopbrengst komt neer op: Illuminance (3.9°): 15,308 lux @ 5 mIlluminance (55.3°): 473 lux @ 5 m.

LED ring

De Roque outcast 1 heeft een LED ring. Deze ring kan per pixel worden aangestuurd of in segmenten. De ring is een DECO effect. In een show springt hij er zo echt bovenuit.

Theater, festival, studio of ander event

Deze movinghead is een alles kunner. Hij is stil, is IP65, de LED's kunnen gekalibreerd worden en de frequentie is instelbaar. En met het grote zoombereik is hij zo veelzijdig dat hij letterlijk overal ingezet kan worden. Zelfs in een weiland op een regenachtige dag.

Meer show, meer licht, meer mogelijkheden met de Roque outcast 1 van Chauvet. Deze IP65 spots huur je bij Gotcha AV solutions BV.

Benieuwd wat ons AV aanbod is? Hier leest u alles over de mogelijkheden.

We Gotcha covered!


Impressie:

Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu