Pioneer Opus Quad huren

Home » Nieuws » Pioneer Opus Quad huren
Harry Broers
24 april 2023

Nieuw bij Gotcha AV Solutions: Til uw evenement naar een hoger niveau met de Pioneer Opus Quad!

Zoekt u de perfecte audiovisuele oplossing voor uw volgende evenement, feest of concert? Bij Gotcha AV Solutions kunt u de Pioneer Opus Quad huren. Deze geavanceerde mediaspeler combineert superieure geluidskwaliteit met indrukwekkende visuele geluidseffecten, zodat u en uw gasten gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring zullen genieten.

De Pioneer Opus Quad is ideaal voor DJ's, evenementenplanners en audiovisuele professionals die op zoek zijn naar een veelzijdig en betrouwbaar systeem. Enkele van de opvallende kenmerken van dit innovatieve apparaat zijn:

Top kwaliteit

1. Geavanceerde geluidsmogelijkheden: De Pioneer Opus Quad is uitgerust met de nieuwste audiotechnologieën, waaronder een krachtige 32-bit signaalprocessor en hoogwaardige DAC, voor kristalhelder geluid met minimale vervorming. De Opus Quad heeft aansluitingen voor CD spelers, bluetooth en zelfs platenspelers.

Pioneer Opus Quad huren

4 decks!

2. De OPUS-QUAD heeft vier volwaardige kanalen, ideaal om op voorhand al tracks te cue-en of om verzoeknummers in je set op te nemen. Ook de zone output kan daardoor heel eenvoudig gebruikt worden.

Door aan elk deck een andere kleur toe te wijzen, die overeenkomt met de verlichting van de jog-ring, weet je altijd perfect met welk channel je op welke deck aan het spelen bent.

Elke deck heeft trouwens zijn eigen dedicated display én 8 Hot Cue-knoppen boven elke grote jog. Met de nieuwe Smart Cue-functie kunt u automatisch de positie van het cue point overschrijven met opgeroepen Hot Cues.

Ook EQ en Colour FX zijn per channel ( x4 dus!), waardoor deze OPUS-QUAD quasi DJM-waardig is!

Makkelijk in gebruik

3. Intuïtieve bediening: De Pioneer Opus Quad is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Het apparaat is uitgerust met een responsief touchscreen en een verlichte jogwiel, waardoor DJ's en AV-professionals moeiteloos door hun media kunnen navigeren en realtime aanpassingen kunnen maken.

De XY-Pad maakt het regelen van Beat FX en andere effecten veel eenvoudiger, aangezien de parameters en cut-off worden geregeld door beweging op respectievelijk een X- en Y-as, zodat je beide effecten met één vinger kan mengen.

Doe daar nog eens de nieuwe Smooth Echo en Sound Color FX bij en de OPUS-QUAD is ideaal om creatief met tracks om te gaan!

PC en DJ software

4. Compatibiliteit met toonaangevende DJ-software: Deze mediaspeler werkt naadloos samen met populaire DJ-software zoals Rekordbox, Serato DJ en Traktor, waardoor u eenvoudig uw favoriete tracks kunt mixen en matchen.

Touchscreen

De user interface werd volledig vernieuwd, zodat je nog sneller en nauwkeuriger je tracks zoeken én vinden kan op het 10,1-inch touchscreen met toegang tot Playlist Bank, een toetsenbord en Touch Preview.

De nieuwe Smart Rotary Selector maakt alles nog dat tikkeltje vlotter, zodat je snelle trackwissels toch feilloos kan uitvoeren!

Extra zone output

Tegelijk een andere ruimte van andere muziek voorzien? Dat kan!

Dankzij de zone output kan je met één enkele OPUS-QUAD in verschillende ruimtes verschillende tracks (of sets) afspelen. Zo kan je perfect de main room vullen met stevige beats en tegelijk in een tweede ruimte een voorgemaakte lounge set laten draaien op één van je vier kanalen.

Bij Gotcha AV Solutions begrijpen we hoe belangrijk het is om de beste apparatuur te hebben voor uw evenement. Daarom zijn we er trots op om de Pioneer Opus Quad te introduceren als onderdeel van ons uitgebreide assortiment verhuuropties. Neem contact op met ons deskundige team voor meer informatie en om uw reservering vandaag nog te maken!

>> Pioneer Opus Quad huren, bekijk hier ons volledig huur assortiment


Impressie:

Pioneer Opus Quad huren bij Gotcha

Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu