Pioneer CDJ3000 huren

Home » Nieuws » Pioneer CDJ3000 huren
Harry Broers
30 april 2022

Hij is er en je huurt hem bij Gotcha AV solutions!

Nieuw bij Gotcha AV solutions: Huur nu de Pioneer CDJ-3000 en upgrade uw DJ-ervaring!

Bent u op zoek naar de nieuwste en beste DJ-apparatuur om uw evenement naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Wij bij Gotcha AV solutions hebben wij beschikbaarheid van de Pioneer CDJ-3000 voor verhuur. Een geavanceerde DJ-mediaspeler die uw prestaties naar nieuwe hoogten zal brengen.

De Pioneer CDJ-3000, de langverwachte opvolger van de populaire CDJ-2000NXS2, zit boordevol innovatieve functies die zowel beginnende als ervaren DJ's zullen waarderen:

Touchscreen

1. Nieuw 9-inch HD-aanraakscherm: Navigeer moeiteloos door uw muziekbibliotheek en krijg direct toegang tot golfvormen, afspeellijsten en nog veel meer.

Jogwheels

2. Verbeterde jogwheels: Ervaar een soepele en nauwkeurige bediening met de vernieuwde jogwheels, perfect voor het mixen en scratchen van uw tracks.

Rekenkracht

3. Krachtige MPU: Met de snelle en betrouwbare MPU kunt u nu genieten van verbeterde prestaties, lagere latentie en zeer snelle laadtijden.

Ethernet

4. Pro DJ Link met Gigabit Ethernet: Biedt verbeterde stabiliteit en snellere bestandsoverdracht tussen meerdere CDJ-3000's en andere compatibele apparaten.

Hotcues

5. Acht hotcue-knoppen: Creëer naadloze overgangen en voeg creativiteit toe aan uw mixen met on-the-fly cue points.

Of u nu een professionele DJ bent die op zoek is naar betrouwbare apparatuur of een enthousiaste muziekliefhebber die zijn DJ-vaardigheden wil verbeteren, de Pioneer CDJ-3000 is de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te plaatsen en uw evenement naar een hoger niveau te tillen!

Compatibel met rekordbox CloudDirectPlay

Sluit de CDJ-3000-multiplayer met een LAN-kabel aan op het internet via een Pro DJ Link-verbinding en meteen krijg je toegang tot rekordbox CloudDirectPlay. Op voorhand exporteer je een authenticatiesleutel van rekordbox naar een USB-opslagapparaat waarmee je, zodra je het aansluit op de CDJ-3000, door alle tracks in je bibliotheek in de cloud kunt bladeren en ze een voor een kunt afspelen.

>> huur DJ gear en meer bij Gotcha AV solutions bv


Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu