Panasonic AW-HE130 huren

Home » Nieuws » Panasonic AW-HE130 huren
Harry Broers
27 december 2020

Met de Panasonic AW-HE130 huurt u een gevoelige camera die is uitgerust met drie nieuw ontwikkelde 1/2,86-type MOS-sensoren. Daarom is weinig licht geen probleem voor deze camera. Om die reden is deze camera populair bij studio's en event registraties.

Webinar of online event

Organiseert u binnenkort een webinar? Deze PTZ camera is enorm populair bij webinars en ONLINE evenementen. Dat komt omdat deze camera op afstand te bedienen is. Dat wil zeggen minder mensen op de productie. En met de huidig gestelde regels is dat een enorm voordeel. Daarnaast bespaart u op personeelskosten.

Broadcast kwaliteit

De beeldkwaliteit van deze Panasonic PTZ camera is zo goed dat hij wordt gebruikt in broadcast studios. Want naast de scherpe en snelle F1,6 lens met 20x optische zoom, is de AW-HE130W/K uitgerust met een innovatieve 1,4x digitale extender. Dit vergroot de effectieve brandpuntsafstand van de lens met 40%. Het nieuwe ingebouwde Optical Image Stabilization System (OIS) minimaliseert automatisch de gevolgen van lichte trillingen van het oppervlak waarop de camera is gemonteerd.

PTZ (pan-tilt-zoom) van ongekende kwaliteit

Dankzij het sterk ontwikkelde pan-tilt ontwerp levert de AW-HE130W/K soepeler vloeiende en meer natuurlijke bewegingen bij livebeelden. De pan-tilt kop heeft ook een breed opnamebereik, met een pan-bereik van ±175° en een kantelbereik van -30° tot 210°. De nieuw ontwikkelde pan-tilt aandrijving voorziet in snelle bediening bij maximaal 60°/s, uitstekende respons bij afstandsbediening en uiterst nauwkeurige stopregeling. Deze functies zorgen samen voor een nauwkeurige vastlegging van snelle sportbeelden of vloeiende concertopnamen. Het geluidsniveau tijdens het werken is ook zeer laag - NC35 of minder - hetgeen ideaal is voor gebruik in stille omgevingen.

Hoge mate van connectiviteit

Full HD video-output via SDI, HDMI en IP-transmissie. De AW-HE130 camera biedt tot vier kanalen IP-streaming video (H.264), met configuratieniveaus voor het kwaliteitsniveau.  En ondersteunt uw netwerk POE+. Zo wordt er bespaart op de installatiekosten.

PTZ remote

Alle onder controle de Panasonic RP-60 remote controle.
Lees meer over deze controller.


Gerelateerde berichten

Pioneer DJM-A9 huren
De opvolger van de DJM-900 NXS2 is er. De DJM-A9. Pioneer introduceert deze mixe...
Pioneer Opus Quad huren
Nieuw bij Gotcha AV Solutions: Til uw evenement naar een hoger niveau met de Pio...
Stille presentatie
Een stille presentatie is de manier om zonder geluid te presenteren. Iedereen di...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2023 Algemene voorwaarden
crossmenu