Ecler Nimbo Gold

Home » Nieuws » Ecler Nimbo Gold
Harry Broers
9 augustus 2023

Ecler heeft de Nimbo gold uitgebracht. Speciaal voor de exclusieve high-end markt. Deze speaker is een prachtige upgrade voor lobby's, lounges, horeca en andere stijlvolle ruimtes. Deze speaker is zelfs geschikt voor buiten montage!

Nieuwe en stijlvolle geluidsbeleving! Deze high-end speaker straalt zowel qua geluid als uiterlijk. Ecler heeft met de Nimbo Gold een prachtig nieuw ontwerp en fenomenaal geluid op de markt gebracht.

Bij GOTCHA AV zijn we ontzettend enthousiast over deze speaker. Of je nu de voorkeur geeft aan de kleur wit of zwart, wij zorgen ervoor. Wij vinden namelijk dat goed geluid gezien mag worden.

Laat ons de perfecte configuratie voor jou berekenen. Wij bieden advies, installatie en afstemming van het systeem voor optimale geluidskwaliteit.

Specificaties

De Ecler NIMBO 24: Premium design, sublieme audiokwaliteit en installatiegemak. Deze elegante opbouwspeaker is IP44 en daarmee ook geschikt voor buiten montage. Met zijn twee 4 inch woofers en 1 inch silk dome tweeter levert hij een indrukwekkend vermogen van 80 Watt RMS / 320 Watt piek. Dankzij de wijde spreidingshoek van 165°x150°(H x V) geniet je van een krachtige en gelijkmatige geluidsverspreiding.

De NIMBO biedt ook flexibiliteit bij het instellen van de weerstand, met de optie om te schakelen tussen 4 Ohm of 16 Ohm via een eenvoudige schakelaar. Met de meegeleverde VEASY bracket is de installatie van de luidspreker moeiteloos en veelzijdig.

Kies uit de premium kleuren zwart, wit en goud voor de Ecler NIMBO gold en voeg een vleugje stijl toe aan elke ruimte. Ervaar de perfecte mix van design, geluidskwaliteit en gebruiksgemak met deze opvallende luidspreker.

Subwoofer

De Nimbo Gold heeft van nature een mooi gebalanceerd geluid. Maar heeft u behoefte aan dieper laag, dan breiden wij het geluid uit met een compacte subwoofer.

>> Lees meer over de Nibmo24 op de website van Ecler.

Wil u meer informatie over de inrichting van uw ruimte met de Nimbo24 Gold van Ecler. Neem dan contact op met ons. Wij zorgen voor een nette aanbieding inclusief installatie.

Kenmerken: verfijnt audiobeeld, prachtig design geschikt voor binnen en buiten.


Ecler Nimbo Gold

Gerelateerde berichten

Sauwelavond 2023
"Gotcha AV brengt lachen en gezelligheid voor carnaval met Sauwelen Rijen, Neder...
Mosaico FX100 huren
Gotcha AV Solutions introduceert de veelzijdige Mosaico fx100 LED projector voor...
Optoma display huren
Huur nu een Optoma 75 inch display: stijlvol, veelzijdig en betaalbaar Gotcha AV...
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu