Kopen

Home » Kopen

Audiovisuele apparatuur kopen.

Wilt u audiovisuele apparatuur kopen? Gotcha helpt u met een passen en goed audiovisueel advies. Licht, geluid en beeldtechniek is onze expertise. Van de installatie van een beamer met scherm tot een complete audiovisuele integratie met touchscreen bediening. Gotcha luistert, adviseert en installeert licht geluid en beeldtechniek.

Zo krijgt u een eerlijk advies over geluid, licht en beeld.

Geluid:

Geluid heeft vele toepassingen. Vergaderruimte, openbare ruimtes, restaurant, sportkantine, fabriekshallen, kantoor, discotheek of sportschool. Typische voorbeelden waar geluid een belangrijke rol speelt met ieder zijn eigen toepassing. Vandaar dat wij hebben gekozen voor een breed audio pakket dat aansluit bij uw vraag. Een goed advies is essentieel, want slecht geluid is storend!

Licht:

Met licht maken we sfeer! Dit kan met LED verlichting of conventioneel. Ieder heeft zijn toepassing voor de juiste sfeer. Retro, romantisch, trendy of accent verlichting.  Wij leveren verlichting voor theater, horeca, kantoor.  Met onze verlichting creëren we voornamelijk sfeer. Op een podium of in een grand café. Ook hier geldt dat ons advies is afgestemd op uw wensen, budget en de toepassing. Maak gebruik van onze ervaring en het brede aanbod op gebied van show en theater verlichting.

Beeld:

Beeld is niet meer weg te denken. We gebruiken schermen om te informeren, presenteren en entertainen. Beeld heeft een enorme toegevoegde waarde. U kunt bij ons terecht voor schermen, beamers en beeld switchers. Van narrowcasting tot presentatie ruimte. Zoekt u beeldschermen voor winkelcentra en openbare gelegenheden. Ook hier kunnen hebben wij oplossingen. Wij leveren mediaplayers en content. Wij creëren, adviseren en installeren de juiste toepassing.

Advies tot aftersales:


#kopen audiovisuele apparatuur #verkoop #audiovisuele oplossingen #geluid advies #narrowcasting #licht advies #theaterverlichting #beeld advies #geluid kopen #licht kopen #video kopen #beeld kopen #beamers #projectoren #projectieschermen #speakers #versterkers #100 Volt installatie #narrowcasting #draadloze microfoon #theater inrichting #vergadersystemen #omroepsystemen #aanleg audio #podiumlicht #verkopen

Uw installatie is onze zorg. Tijdens de oplevering krijgt u persoonlijke uitleg. Wij streven altijd naar een hoge mate van aftersales en service.


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu