Drive-in show huren Breda

Home » Drive-in show huren Breda

Drive-in show huren Breda doe je bij Gotcha

Feestje? En wil je een Drive-in show huren in Breda. Gotcha helpt jou graag verder. Wij hebben 25 jaar ervaring en de beste DJ’s uit de regio van Breda. Een feest zonder goede muziek is geen feest. Wanneer je zelf ook wilt genieten van het feest en graag de muziek uit handen geeft is het huren van een DJ ideaal. Bij Gotcha werken professionele DJ's en muzikanten die ervoor zorgen dat het een spetterend feest wordt.

DJ's en muzikanten

Naast de DJ's bieden wij ook live muziek aan. Dit maakt het feest bijzonder en compleet. Je kan kiezen uit verschillende live acts. Saxofonist, zangeres, Aquadrums. Deze verschillende instrumenten zorgen voor dynamiek en diversiteit. Op basis van jouw wensen stellen wij een programma samen die het beste aansluit.

Ben jij nog opzoek naar een DJ set met DJ die je kunt huren voor een feest in de omgeving van Breda. Neem dan contact met ons op.

Drive in show huren Breda
>> Bekijk hier de prijzen van de DJ shows

Een DJ show bij Gotcha bestaat uit een mooi DJ-meubel naar keuze, een goed geluidsysteem en verlichting op maat. Een Gotcha DJ straalt enthousiasme uit en beschikt over allround muziekkennis. Naast DJ’s levert Gotcha licht-, geluid- en beeldtechniek. Lightjockey’s en Veejay’s zorgen voor extra sfeer op uw feest. Een wervelende lichtshow of lasershow. Beelden die interactief inspelen op de show maken het feest persoonlijk en compleet.

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen.

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw feest. Gotcha creëert, varieert en presenteert een onvergetelijke feest.

Meer weten hoe wij onvergetelijke feesten verzorgen in Noord-Brabant? Neem contact op met Gotcha.


Drive in show huren Breda

Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu