Er is er 1 jarig!

Er zijn vele redenen om een verjaardagsfeest te geven, want een verjaardag is toch wel heel bijzonder. Wordt u 16, 18, 25, 50 of misschien samen 100, wij zorgen voor de juiste muziek.

Onze DJ's en muzikanten spelen feilloos in op de aanwezige gasten. En omdat het jouw verjaardagsfeest is, zorgen wij ervoor dat de muziek wordt afgestemd op de jarige. Bij Gotcha kunt u aangeven wat je muziekvoorkeur is, en ons ervaren team zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt.

Bezig met het plannen van een verjaardagsfeest en heb je nog een DJ nodig? Stuur ons een mail en wij helpen jou graag verder.

De grootste keuze voor je verjaardagsfeest

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Ga naar onze prijslijst

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw trouwfeest. Gotcha zorgt altijd voor een onvergetelijk feest.

Meer weten hoe wij een verjaardagsfeest verzorgen? Neem contact op met Gotcha.  Bekijk HIER de prijslijst van de DJ shows.

Muzikaal met een hoog entertainment gehalte

Maak kennis met onze ervaren en enthousiaste entertainers! De combinatie DJ en live muziek maken het feest bijzonder. Of u kiest voor een dinershow, Beats collection, of een combinatie met te gekke piano's.  Gotcha zorgt voor een fantastisch feest met veel dynamiek, diversiteit en verrassende elementen.

DJ's en muzikanten

Maak kennis met ons team.

DJ's, zangers en zangeressen, percussionisten, pianisten, en danseressen. Dat is Gotcha entertainment!

Van dinershow tot non/stop energie op het podium.

Dinnershow a Night in Paris.

 

Geef een extra dimensie aan uw feest met een themafeest van Gotcha.

Een themafeest, een sfeervol feest! Zo kunt u er voor kiezen alle mensen verkleed te laten komen in 70’s en 80’s style. De Soul & Classic party met verlichte dansvloer sluit dan volledig aan op het door u gekozen thema. Wilt u een hoog feest- en springgehalte op uw feest, dan is de Skiparty wellicht een goede keuze. Sneeuwbuien, confetti-kanon, decor en elkaar snel opvolgende nummers met een hoog feestgehalte, zorgen dan voor een wervelende show vol met verrassende sfeermomenten!

Themafeest

Populaire themafeesten zijn:

Bij een themafeest staat niet alleen de muziek centraal, maar zeker ook de verschillende sferen die gecreëerd kunnen worden met verlichting, decor en  speciale effecten.

personeels- of bedrijfsfeest dan kunt u tevens gebruik maken van een bedrijven top 10. Wij sturen u een lijst met nummers welke aansluit bij het door u gekozen thema, waaruit iedere feestganger afzonderlijk zijn eigen top tien kan samenstellen. Uiteindelijk kunt u hiervan een gezamenlijke top 10 maken welke in “Countdown”-vorm gedraaid zal worden. Hierdoor wordt iedereen al vooraf actief bij het themafeest betrokken.

Maak gebruik van een intakegesprek! Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor zullen we alle wensen omtrent uw themafeest bespreken. Op deze manier kunnen wij u makkelijker adviseren over het gebruik van sfeerelementen en het behalen van een maximaal feestresultaat!

Alles voor een spetterend trouwfeest!

Ben jij op zoek naar de beste DJ voor jouw trouwfeest. Gotcha heeft de beste Trouw DJ's? Wij hebben de afgelopen jaren de beste DJ’s om ons heen verzameld zodat wij voor iedere gelegenheid een geschikte DJ hebben. Zo zijn wij gespecialiseerd in trouwfeesten waardoor wij voor deze gelegenheid de beste DJ’s hebben. In samenspraak met onze DJ’s wordt de muziek stijl bepaald gedurende het feest. Heb je speciale verzoeken, dit kan allemaal in overleg met onze DJ’s. Een trouwfeest is de afsluiting van een van de mooiste dagen van je leven en daar moet je ook optimaal van kunnen genieten.

Bezig met het plannen van een trouwfeest en heb je nog een DJ nodig? Stuur ons een mail en wij helpen jou graag verder.

trouwfeest

Gotcha is sinds 1993 actief met het verzorgen van feesten. Het verzorgen van trouwfeesten is ons beroep. Onze DJ’s spelen feilloos in op uw gasten of publiek. Een Gotcha DJ straalt enthousiasme uit en beschikt over allround muziekkennis. Naast DJ’s levert Gotcha licht-, geluid- en beeldtechniek. Lightjockey’s en Veejay’s zorgen voor extra sfeer op uw feest. Een wervelende lichtshow of lasershow. Beelden die interactief inspelen op de show maken het feest persoonlijk en compleet.

De grootste keuze voor je trouwfeest

Allround DJ of thema gericht feest? Afhankelijk van het feest dat u gaat geven, zorgen wij voor de juiste drive-in-show. Compact design, met of zonder verlichte dansvloer, decoratie en andere speciale effecten. Alles wordt afgestemd op uw wensen en budget.

Ga naar onze prijslijst

Uw feest is in goede handen! Ons team is ervaren en ingespeeld op het correct verzorgen van uw trouwfeest. Gotcha creëert, varieert en presenteert een onvergetelijke trouwfeest.

Meer weten hoe wij een spetterend trouwfeest verzorgen in Noord-Brabant? Neem contact op met Gotcha.  Bekijk HIER de prijslijst van de DJ shows.

Gotcha heeft een speciaal trouwportaal. >> trouwDJ.nl

Gala of B2B event Gotcha regelt het!

Gotcha heeft veel ervaring op het gebied van evenementen.

Techniek is op een evenement erg belangrijk. Geluid, licht, speciale effecten, beeld, elektra en rigging alles moet kloppen! Gotcha levert deze materialen uit eigen huis. Dat maakt dat wij flexibel kunnen werken en kennis hebben van de materialen. U doet dus direct zaken…. een fijn gevoel.

 

Uw evenement in 3D ontwerp:

Ieder evenement is maatwerk. Om die reden hebben wij de mogelijkheid om na opdracht een 3D render te maken van het podium of locatie. Hierbij krijgt u een  goed beeld van hoe het evenement er op voorhand uit komt te zien.

Meedenken met uw evenement:

Gotcha is een partner die graag mee denkt met uw evenement. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook over de programmering van de artiesten / line-up. Wij zorgen er dan weer voor dat de artiesten beschikken over de door hun gevraagde techniek. Korte lijntjes, wel zo fijn!

Maak uw bedrijfsfeest onvergetelijk

Een goed bedrijfsfeest, daar praten de mensen over na! Een origineel personeelsfeest. Het vieren van een jubileum. Of de opening van uw bedrijfspand. Onze DJ's en muzikanten spelen feilloos in op iedere gelegenheid. Tijdens de borrel easy lounge. Het feest krijgt een meer swingend karakter. Van easy lounge tijdens de borrel tot een meer swingend karakter tijdens het feest. Voor de techniek regelen wij een goede licht operator en een VJ. Hij mixt video beelden live op een groot video LED scherm. Feesten in uw eigen huisstijl.

Sfeervol bedrijfsfeest

Bij binnenkomst hoort u op de achtergrond gepaste muziek met prettig geluid. De zaal, hal of feestruimtes zijn sfeervol verlicht. We zorgen voor subtiele licht accenten in de kleuren van uw huisstijl. Licht uit, spot aan! Tijdens de toespraken, presentaties en bedrijfsfilms wordt het licht gedimd en staat de spreker in de spotlight. U luistert ongestoord en aandachtig naar kraakhelder geluid. Na het officiële gedeelte komt de SWITCH. Het licht op het podium verandert. Het entertainment wordt opgevoerd. Zo creëren we een adembenemend podium. De show is begonnen tijd voor een mooi feest.

Meer dan alleen muziek

Allround of themafeest? Wij zorgen altijd voor het juiste entertainment. Ibiza stijl, allround feestband of DISCO party met verlichte dansvloer. Wat de keuze wordt, wij hebben het. Alles wordt afgestemd op uw wensen.

Het feest is in goede handen!

Wilt u meer informatie over hulp bij het organiseren bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en feesten die wij hebben georganiseerd.

 
Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 – 2024 Algemene voorwaarden
crossmenu